Täydellinen syntymäpäivä täydellisessä paikassa

Edellisissä postauksissa syötiin rapuja meillä kotona ja pienessä porukassa samalla juhlistettiin sitäkin, että mies täytti pyöreitä vuosia viime kuussa. Isommatkin kekkerit on vielä suunnitelmissa ; ) Siitä tulikin mieleeni kerätä synttäripostaus ja kuvat siitä ihan oikeasta syntymäpäivästä.
Kun mieheltä kysyttiin jo vuosi sitten, missä hän haluaa päiväänsä juhlistaa, oli vastaus ”saaressa”. Ajattelin silloin, että kyllä, oma saaipaikkamme on kyllä meille oikea paratiisi, mutta kun siellä on kuitenkin mahdollista olla koska vain. Pitäisikö keksiä jotain persoonallisempaa? Erityisempää?
Koko kesälomaan kuitenkin mahtui niin paljon tavallista enemmän persoonnalliista ja erityistä tekemistä lasten isopien juhlien ja yhteisten matkojen merkeissä, että valinta osoitautui parhaaksi mahdolliseksi, varsinkin kaiken muun hulinan keskellä. 

Tytär oli tuolloin kaukana matkalla, pojan kanssa sovittu seuraavasta aamusta alkava yhteinen viikonloppu ja varsinaiset juhlat vasta myöhemmin eli olimme päivän ihan kahdestaan. 
Voin kai todeta, että olemme aika onnellisia, kun täydellisen juhlapäivän ainekset paikkoineen, seuroineen ja ruokineenkin muodostuivat juuri niistä aineksista, joita elämäämme muutenkin kuuluu ja joille yritämme tehdä mahdollisimman paljon tilaa; toisillemme, merelle ja hyvälle itse tehdylle ruualle. Bonuksena juhlapäivälle oli tosin juoma, kylmä samppanja aamiaisesta iltamyöhään ; )

Ai niin, emmehän me ihan kahdestaan edes olleetkaan, vaan saimme juhlavieraiksi sukulaisten valloittavat ”vahtikoirat”,  joiden kanssa yhdessä tsempattiin juhlakierrokselle eli koko saari ympäri kuumana päivänä.

Urhea kaksikko hyppäsi kivelle juomaan, mutta lopulta se jouduttiin kyllä nostamaan alas sieltä, olihan se aika pelottavaa…

Ilmakin antoi parastaan. Päivä täyttyi täydellisestä nautiskelusta täydellisessä ympäristössä. Ja vaikka se vietettiin ihan omassa tutussa ympäristössä, uskoisin että se säilyy meillä molemmilla muistoissa juuri sellaisena päivänä, jossa kiteytyy meille tärkeimmät asiat, ja jonka mitää aineksia emme olisi halunneetkaan muuttaa.

 
Onnea rakas, vielä kerran ja onnellisuutta seuraavallekin kymmenelle vuodelle <3
Kommentit (1)
  1. Ihanat kuvat!! Ja ihan paratiisimainen päivä, kylmää samppanjaa ja täydellinen auringonlasku. Tuollainen syntymäpäivä olisi minunkin makuuni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *