Täydellinen paikka illanistujaisiin Annalan vanhassa kasvihuoneessa

USEIN tulee etsittyä täydellisen sopivaa paikkaa juhlaan tai illanviettoon. Kun halutaan kokoontua porukalla viettämään vaikka polttareita, pikkujouluja, juhlistamaan pyöreitä vuosia, ulkomaille muuttajaa tai jotain muuta spessua tapahtumaa, on kiva irrottautua siitä tavallisesta koti- tai ravintolaympäristöstä. Paikan ei yleensä tarvitse olla mitenkään ylellisen hieno, vaan mieluumminkin rento, persoonallinen ja erityisesti viihtyisä. Usein myös oma rauha kutsutulle porukalle on plussaa. 
Juuri tällaisen täydellisen kutsuvan paikan olivat bonganneet Rajamäen ja Greencaren naiset järjestäessään meille pienehkölle bloggaajajoukolle #salainen puutarha -illan Helsingin Vanhankaupungin Annalassa. Siellä oli kaikki niin kaunista,  tuoksuvaa ja hehkuvan värikästä, että kamera naksui ahkerasti ja illasta on kertynyt tänne blogiini jo useampi postaus. Huomasin kuitenkin säästäneeni tähän viimeiseen iltatähtipostaukseen kuvat paikasta ja sen tunnelmista. 
Paikka on Annalan puutarhan rakennuksiin kuuluva historiallinen talvikasvihuone, jossa hoidetaan  vanhojen pelargonioiden ja huonekasvien kokelmaa. Tila oli täynnä vihreitä roikkuvia ja kiipeileviä kasveja ja tuoksuvia yrttejä. Pöydät notkuivat kukkivia leikkokukkia, lasipurkkeja, rustiikkisia saviruukkuja ja kynttilöitä – ympärillään puutuoleja ja huopia – ahhhh, miten kaunista, rentouttavaa ja ihanaa!! Varsinainen salainen puutarha, illan teeman nimenkin mukaisesti. Enpä olisi ikinä uskonut löytäväni tällaista keidasta ja vielä melkein toimistoani vastapäätä ; ) Huokailimme ihastukesta pitkän katetun ja kukkia pursuavan pöydän nähdessämme ja tunnelma vain parani illan aikana, kun hämärä laskeutui taivaalle ja kynttilät alkoivat loistaa sinisessä illassa. 
Kiitos vielä kerran järjestelyistä kutsujille, Rajamäelle ja Greencarelle sekä kokkikoulutuksesta ja herkuista Helsinki Food Companyn ihanille naisille Teresalle ja Johannalle. Jos muuten kaipaat apua kauniin ja herkullisen tapahtuman ja ruokailun järjestämiseen, kannattaa ehdottomasti tutustua heidän sivuihinsa ja ottaa yhteyttä!! Foodcompanyn suunnittelemia ja illan aikana yhdessä toteuttamiamme reseptejä ja muuta ohjelmaa löytyy aikaisemmista postauksistani:
Ohhoh, eipä ole tainnut yhdestäkään aikaisemmasta yksittäisestä tapahtumasta kertyä näin montaa postausta blogiini, mikä kertoo niin monista kauniista ja kiinnostavista asioista, että kamerani tuntui naksuvan pitkin iltaa kuin itsestään.
Kiitos myös hyvästä seurasta muille iltaan osallistuneille bloggaajille, joiden blogeja kannattaa käydä vilkaisemassa, jos eivät kuulu jo tutulle lukulistalle, kauniita ja inspiroivia sisustus-, ruoka-, lifestyle-, matkailu- ja puutarhasisältöä tuottavia laadukkaita blogeja: Musta Ovi, Punavuori Gourmet, Herneetkin Rokkaa, Mama Gastro, Kananpoikien Bistro, White Grey Home, Voikukkapelto, 100% Outdoor ja Kanelia ja kardemummaa.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *