Tallinnan hotelli- ja tuliaisvinkki

VANHASSA KAUPUNGISSA tupsahti vastaan Lina Linen -liike, joka myy ladukkaista eestiläistä Zizi -merkkisiä pellavatuotteita mitä hurmaavimmissa sävyissä. Lakanoita, pyyhkeitä, kylpytakkeja, lautas- ja pöytäliinoja. Useita upeita valkoisen, harmaan, veden, savun, marjapuuron ja beesin vivahteita. Kertakaikkiaan fantastinen liike ja kokoelma, ehdottomasti käymisen arvoinen. Tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta
Hotellimmekin oli ehdottomasti mainitsemisen arvoinen, kiitos siitä ystäväperheelle, joka oli sen jo aiemminkin testannut ja hyväksi todennut. Nordic Hotel Forum sijaitsee hyvällä paikalla, kävelyetäisyydellä mm. vanhasta kaupungista. Aulat ja huoneet olivat erittäin siistit ja tunnelma kaikkialla rauhallinen. Aamiaissali suuri ja aamiaisvalikoima monipuolinen ja hyvä. Ylimmässä kerroksessa on sauna- ja kylpyläosasto, jossa voi pulahtaa aamu-uinnille ja istuskella poreammeessa ihailemassa maisemaa kattojen yli. 

Varasimme hotellin yhdessä laivamatkojen kanssa Viking Linen pakettina ja hintatasokin oli varsin kohtuullinen. Viikkarin kortilla sai alennuksen ja senhän saimme netistä tilaamalla heti käyttöömme.  Tytöillä ja meillä kahdella pariskunnalla oli omat huoneet, mikä sekin lisäsi hyvää yöunta ja matkustusmukavuutta. Joskus aikoinaan yövyimme Tallinnassa kauniissa historiallisessa hotellissa, mutta siitä on enää hyvät muistot jäljellä, ei siis esim. hotellin nimeä. Kaupungissa on paljon hotellitarjontaa, mutta tämä on myös helppo, siisti ja suosittelemisen arvoinen kohde. 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *