Sigdal siemennäkkärit tomaatti-avokadotäytteellä

Sigdal siemennäkkärit tomaatti-avokadotäytteellä

Olen siemennäkkärien suurkuluttaja. Teen niitä usein itse (reseptejä täällä) ihan alusta asti tai valmiista taikinasta, johon lisätään vain vesi. Ihana ja helppo vaihtoehto on tietysti herkulliset ja hyvistä raaka-aineista tehdyt valmiit siemennäkkärit.

Siksi suupieleni kääntyivät ylöspäin, kun posti kantoi kotiovelle kauniisti pakattuna Sigdalin siemennäkkileipämaistiaisia.

Sigdalin siemennäkkärien valikoima on monipuolinen; Auringonkukansiemen & kvinoa (gluteeniton), speltti & kurpitsansiemen, ruis & speltti, kaura (gluteeniton) ja Yrtti & merisuola. Näistä löytyy muuten tänään pientä esittelyä IG-Storyn puolella.

Nämä näkkärit ovat myös hyvän kokoisia ja tarpeeksi tukevia erilaisten herkkupäällysteiden pohjaksi. Tässä yksi helpoimista ja herkullisimmista; tomaatista ja avokadoista tehty täyte.

Sigdal siemennäkkärit tomaattiavokado-täytteellä

4 annosta

2 kypsää tomaattia

2 avokadoa

oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

tuoretta basilikaa

4 Sagdal siemennäkkäriä oman makusi mukaan

  1. Kuutioi tomaatit ja avokadot sopivan pieniksi.
  2. Sekoita astiassa keskenään tomaatit, avokadot, reilu loraus oliiviöljyä ja suola ja pippuri.
  3. Levittele siemennäkkäreiden päälle ja lisää vielä muutama tuore basilikanlehti

* Sigdal siemennäkkäreitä olen monesti ostanut kaupastakin, mutta nämä pakkaukset saatiin blogiin testattavaksi, kiitos

treeni-ja-ravinto kasvisruoka kuitu gluteeniton
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *