Rrrrrraikas aamusmoothie jäisistä herkuista

*Yhteistyössä Valio*
Raikasta keskiviikkoa! Nopeasti vilahti taas alkuviikko. Aamusmoothieksi arkiviikon keskelle sopii hyvin smoothievinkki, joka on raikas, nopea ja tietysti helppo ja herkullinen. Meillä alkaa taas jääkaappi vaatia uutta sisältöä ja aamiaisaineiden suhteen katseet kääntyvät pakastimen puolelle.
Tämän pirtelöiden pohjana toimii Valio Gefilus-mustikkapiimä, joka on ihana herättäjä jo sellaisenaankin! Sen päälle kaatelin pakastimesta reilusti jäisiä mustikoita, mansiloita, melonipaloja sekä jääpalapusseissa pakastamiani Valio Gefilus mehumaitopaloja. 

Kivaa extrakoristusta ja rouskuteltavaa hampaille saa smoothieen ripottelemalla sen pinnalle pieniä, kiinteitä herkkupaloja. Näihin smootheihin laitoin kellumaan kuivattuja Goji-marjoja, manteleita ja cashew-pähkinöitä. 

Gefilus-tuotteet on taas hyvä ottaa esiin syksyn alettua. Niissä on paljon terveyttä edistäviä ja puolustuskykyä ylläpitäviä aineita. Myös tämän smoothien kehittelin Valion Gefilus-kampanjaan, josta voi käydä bongaamassa kivoja muidenkin bloggaajien reseptejä täältä. 
Kaunista keskiviikkoa!
VHH Jäinen marjahedelmäsmoothie
Pakastemansikoita
Pakastemustikoita
Gefilus mustikkapiimää
Jäisiä melonipaloja
Jäisiä mehumaitopaloja
Pinnalla: manteleita, cashewita, Goji-marjoja
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *