Revontulia Helsingissä

Kylmää on. Ja kaunista. Aamulla tuntui, että koko ilma oli täynnä jäätynyttä sumua. Ajoin merelle nähdäkseni aika sykähdyttävän valoilmiön. Horisontti esitteli samaan aikaan kaunista auringonnousua ja useita revontulen näköisiä valoilmiöitä. Teknisesti kyse taisi olla enemmänkin sateenkaaren tapaisesta ilmiöstä, mutta sadettakaan ei ollut – jääkaari?? Ottaessani muutaman kuvan kauniista maisemasta, onnistuin myös palelluttamaan paljaan käteni oikein kunnolla. Merituuli yhdistettynä reippaaseen pakkaseen on aika hyytävä yhdistelmä.
Onneksi olen viimein (varmaan ensimmäistä kertaa ikinä) onnistunut löytämään vilukissan lämpimänä pitävän talvitakin. Tämän talven takkien tiimalasimuoto tekee mahtavia ilmataskuja, jotka säilövät lämpöä. Aluksi vähän vierastin alaosan pallomaista muotoa, mutta näillä pakkasilla olen täysin vakuuttunut sen erinomaisuudesta.

*Takki  on muuten hollanitilaisen Discoveringin (täällä), jonka tämän talven ja ensi kesän mallisto sisältää paljon kivoja takkeja. Hankin sen samaisesta ystävänpäivämyynnistä, josta täällä blogissakin vinkkasin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *