Rentoja hetkiä Ava-special hoidossa

Rentoja hetkiä Ava-special hoidossa
Kovalevyllä oli vielä Aava Special -hoidon kuvat Thaimaan Aavasta. Ajattelin, että ne sopisivat hyvin juuri tähän hetkeen. Ainakin täällä on ollut aika hektinen päivä. Kaupassa on käyty, koti siivottu ja valmisteltu pääsiäisen viettoon. Mies on juuri viemässä tytärtä hallille, jonne mekin kohta menemme kannustamaan välieräpelejä. Ajattelin, että tämä on hyvä hetki muistuttaa hyvinvoinnin ja rentojen hetkien tärkeydestä lomapäivinä.
Pitkäperjantai on vapaapäivä useimmilta työpaikoilta, mutta se täyttyy helposti reissaamisesta tai pääsiäisvalmisteluista. Siksi laitoin rennon reggaen soimaan ja valitsin tähän hetkeen mahdollisimman rentouttavan kuvasetin, päätin pysähtyä hetken hösäämisestä ja hengitellä syvään. Toivottavasti pääset edes hiukkasen samaan tunnelmaan näistä kuvista.

 

Aava Special-hoidon halusin kokeilla jo nimenkin perusteella. Se on suunniteltu erityisen rentouttavaksi, mutta tehokkaaksi hoidoksi ja sopii hyvin vaikka häämatkalaisillekin. Tai itse asiassa ihan kenelle tahansa erityisen hemotteluhetken haluavalle.

 

Tämäkin hoito alkoi aurinkoisella kuistilla jalkojen kuorinnalla kauniissa puuastiassa. Olo oli ensin hieman hämmentynytkin, mutta pianhan sitä tottui olemaan hemmoteltavana taitavissa käsissä ; )

 

Rentoja hetkiä Ava-special hoidossa

Hierontapöydän reiän alle oli aseteltu puuastiaan kellumaan tuoreita jasmiininkukkia. Aromaattiset öljyt tuoksuivat rentouttavilta ja raikkailta ja hoito sisälsi sekä öljyhieronnan pitkiä liikkeitä, että Thai-hieronnan tärkeiden energiapisteiden painalluksia ja urheiluhieronnan lihasten hierontaa.  Koko kroppa käytiin huolellisesti läpi. Kokonaisuus tuottikin autuaan rennon olon ; )

 

 

 

Matkalla kiinnostuin erityisesti Thai-hieronnan samaistamisesta joogaan sekä sen vanhasta filosofiasta. Hieroja liikkuu rytmikkäästi ja jakaa painoaan tasaisesti. Näistä kuvista saa minusta hyvän käsityksen juuri siitä. Se mahdollistaa pienikokoistenkin naisten uskomattoman vahvan ja tehokkaan hieronnan.

 

Nyt täytyy valmistautua taas ihan erialiseen tunnelmaan ja jänniin peleihin. Kävin muuten äsken lisäämässä Snäppivinkkejäni seuraamistani kivoista sisustus- ja ruokasnäpeistä. Kivaa perjantai-iltaa <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *