Ravintola Tallinnassa: Menneisyyden tunnelmaa Scotland Yardissa

AIVAN USKOMATTOMAN upea skottipubin tunnelma löytyy Tallinnan Scotland Yardista. Juuri tämä on sitä luovuutta ja fiiliksen luomista, jota niin kovasti peräänkuuluttaisin Suomeenkin. Olen toki myös selkeän ja modernin sisustuksen rakastaja, mutta meidän pimeillä ja kylmillä leveysasteillamme kaipaisin varsinkin syksyllä ja talvella ravintolamaailmaan rosoisuutta, lämpöä ja kutsuvuutta. Takkatulia, taljoja ja valuvia kynttilöitä, joita ei tunnu Tallinnasta puuttuva. 

Scotland Yardissa kutsuvaa ja lämpimän kotoisaa tunnelmaa löytyi kaikkialta; upottavat nahkatuolit imaisivat sisäänsä valtavan meriakvaarion äärellä, seinät notkuivat vanhoja kirjoja, syvät kiviset ikkunatasanteen viinipullon korkkeja pursuavia pulloja ja lavalla soitti aivan uskomattoman hyvä fiftarityyliin pukeutunut bändi. Täydellisessä tunnelmassa mitään ei oltu jätetty puolitiehen, vaan kaikki kieli menneisyydestä ja persoonallisuudesta tarjoilijoiden asuja myöten. 
Jos olisin konjakin ystävä, tämä olisi ehdottomasti se ympäristö, jossa lasilliseni haluaisin nauttia. Tosin oma kuiva omenasiiderinikin sopi hyvin tunnelmaan, jota vain nosti edullinen hintataso. Scotland Yard on auki päivittäim aamusta yöhön ja tunnelmaa voi hyvin poiketa ihastelemaan vaikka iltapäiväteelle lehteä selailemaan. Ravintola tarjoaa FB-sivujensa mukaan myös tunnelmaan sopivia,  reiluja ruoka-annoksia, mitenkäs muutenkaan ; ) Suosittelen lämpimästi <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *