Ravintola Alter Ego Tallinnassa tarjoaa herkkuja vanhassa miljöössä

LAUANTAI-ILTA oli jo pitkällä, kun kävelimme Tallinnassa kohti vanhaa kaupunkia mielessä syöminen. Oikeastaan ei edes ehditty kiertelemään, kun astuttiin sisään houkuttelevista ovista kauniissa historiallisessa rakennuksessa olevaan Ravintola Alter Egoon.

Ravintola tarjoaa päivällä business menun ja illallisaikaan a la carte -menu, joka löytyy täältä. Menu tosin oli ravintolassa hieman pidempi ja monipuolisempi kuin netissä. Oma valintani oli kala, kuten usein ulkona syödessä. Ahven ei koskaan jätä pulaan ja Välimeren kasvisten ja yrttien kera tarjoiltuna annos oli juuri niin hyvä kuin oletinkin. 

Muutkin olivat tyytyväisiä annoksiinsa. Tosin jos oikein nälkäisenä menee syömään, kannattaa ehkä valita jokin suurempia annoksia tarjoileva paikka. Itse lähdimme kyllä kyläisinä, mutta yöllä, tuntien jälkeen, oli tarvetta poiketa vielä Wok to Walkiin pikaiselle yöpalalle ennen nukkumaan menoa. Varsinkin tyttären (pääruokalistalta tilaama) keitto olisi mennyt oikeastaan alkuruokana. Tosin siinä laatu korvasi määrän kiitettävästi. 

Peukku myös ravontolan kauniille ja kekseliäille astioille.

Ravintola oli kaunis ja tunnelmallinen. Sisällä upeiden kiviseinien sisällä voi odotella drinksujen kera rennoilla sohvilla ja nauttia illallisen tyylikkäissä pöytäryhmissä. Palvelukin oli ystävällistä. Heti alkuun tuli pöytään keittiön tervehdyksenä hauskat lusikoissa tarjoillut alkupalat. 

 Kaiken kaikkiaan suosittelisin hyvinkin viettämään iltaa tunnelmallisessa ravintolassa. Ruoka ja kokonaisuus jätti hyvän mielen ja oli hinta-laatusuhteeltaankin varsin oikea. Onko sinulla hyviä ravintolavinkkejä Tallinnassa? Sellaisia voi mielellään jättää tämän postauksen kommentiksi meidän muidenkin iloksi. 

Kommentit (5)
  1. Tiina | Parempia polkuja
    23.10.2015, 16:44

    Vegan Restoran V sekä Rataskaevu 16 molemmat testattu ja hyviksi havaittu 🙂 Ensimmäinen tarjoaa vegaaniruokaa ja on ehkä pikkasen hipsterimpi, jälkimmäinen taas tyylikäs ja kodikas yhtä aikaa 🙂

  2. inspirations
    23.10.2015, 16:47

    Kiitos! Kuulosta houkuttelevalta, täytyykin pitää mielessä ensi kertaa varten : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *