Raikasta pihavälipalaa auringossa

Voi tuntua oudolta, että ulkona syötävä eväs tai pihavälipala olisi jotain muuta kuin eväiksi totuttuja sämpylöitä tai makkaraa. Joskus sitä ihan turhaan menee aina samoilla kaavoilla näissä eväsjutuissa. Kuitenkin ulkona juuri kaipaa hyvää energiaa ja hyviä hiilareita. Halkohommien ja metsäretkien jälkeen on saaressa ihaninta istahtaa rappuselle ja nauttia kukkuralautasellinen luonnollisesti makeutettua paksua luonnonjogurttia ja hedelmiä. Olo pursuaa sen jälkeen uutta energiaa. Ja näin aurinkoisilla keleillä raikas välipala maistuukin ihan yhtä hyvältä kuin kesällä <3
Turkkijogurtti, vähän Supermakeaa (luonnon steviaa), Baobab-jauhetta (apinan leipäpuun hedelmän jauhe), luumuja, mandriineja (ihanan makeita juuri nyt!), päärynää ja banaania.
Ulkoilmassa syöminen on minusta aina ollut ihanaa. Parasta on tietysti kesällä grillailua ja laituriaamiaiset. Hyvää fiilistä saa kuitenkin myös eväsretkillä pitkään syksyllä raikkaassa ulkoilmassa, kun aurinko lämmittää poskia. Ja talvellakin kuumat glögit ja sopat lämmittävät ihanasti pakkasessa. Meidän tytäremme kävi aikanaa luontopäiväkotia ja siellä syötiin lounas aina ulkona vuoden ympäri, säästä riippumatta. Hyvin tuntui ruoka maistuvan mitä ihanimissa ympäristöissä säällä kuin säällä <3
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *