Positiivisia yllätyksiä (hyvää palvelua hotellissa)

 

Positiivisia yllätyksiä

 

Hyvän viikonlopun alku

Näistä tulee minulle hyvä viikonloppufiilis eli niiden myötä toivotan jokaiselle ansaittua, rentoa viikonloppua.

Kuvat ovat Rodoksen matkalta hetkestä, joka pääsi yllättämään taas positiivisesti. Olimme koko perheen kesken viettämässä iltaa Apollomatkojen aktiviteettihotelleihin kuuluvassa Levante Beach Resortissa. Illalla oli tulossa telkkarista yksi ratkaisevista Suomen matseista lätkän mm-kisoissa, jonka halusimme nähdä. Pojat lähtivät jo etukäteen läheiseen kaupunkiin katsomaan sitä ja meidän oli tarkoitus mennä hetken kuluttua perässä – ja tulla sitten kaikki yhdessä takaisin hotelliin illalliselle. No, tyttärellä ja minulla hieman vierähti ja yhtäkiä peli olikin jo alkamassa ja me hotellissa.

Päätin enemmänkin huvikseni kysyä, voisiko matsia katsoa hotellissa (ei tietenkään, kyseessä ei ollut edes finaali, eikä siellä kukaan seura jääkiekkoa). Mutta yllätykseksemme respan avulias työn tekijä selvitti jonkun kanava x:n missä peli näkyi, pyysi jonkun teknisen henkilön paikalle vaihtamaan koko hotellin kanavien säädöt ja parin minuutin päästä istuimme kahdestaan kuin yksityisloossissa kauniissa baarissa drinksut ja pikkunaposteltavat edessä katsomassa matsia monestakin telkkarista- yhdestä englanninkielisella selostuksella ja toisesta Mertarannan kera.

Positiivisia yllätyksiä

Tätä voin jo kutsua spesiaalipalveluksi ja vastaavanlaista erityisen ystävällistä ja hyvää kohtelua saimme kohdata hotellilla monia kertoja. Milloin ravintolassa luettiin jo ajatuksiamme ennen kuin ehdimme edes sanoa mitään, rantojen ja pyörätelineiden varustepisteissä kaikki sujui aina kuin tilauksesta ja hymyissä suin, kylpylässä, kuntosalilla ja uima-altailla oli aina rennon tervetullut meininki ja niin kuin tuonakin iltana matsia kysyttäessä, koskaan ei menty sieltä mistä aita on matalin, vaan mieluummin järjestettiin vähän extraakin. Pienistä asioista ja positiivisista yllätyksistä koostui miellyttävä lomakokemus ja hyvät muistot.

Pian olisi arkoitus katsastaa hotellia täällä kotikonnuilla, kun ystävän vinkistä haluaisin nähdä Jätkäsaaren Clarionin aamiaisravintolan pöydän (omaa ruokapöytää uuteen kotiin edelleen suunnitellessa) ja samalla voisimme istahtaa drinksuille sinne upeiden maisemien äärelle ja antaa tytön viettää rauhassa tyttöjen iltaa kotona muutaman ystävän kanssa. Hyvää viikonloppua sinullekin ♥ Muita postauksia tuon loman fiiliksistä täällä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *