Pieni koira unelmatalossa

Kerroinkin jo, että pääsin tekemään kuvausta mynnissä olevaan kauniiseen asuntoon ajatuksena saada vähän erilaista miljöötä ruoanlaittoon ja sen kuvaamiseen tänne blogiini. No niinhän siinä sitten kävi, että sisään astuessamme tällainen pienen pieni ihanuus oli eteisessä vahtimassa suurta kotiaan. Koirarakkauteni on ehkä aikaisemminkin tullut esille täällä blogissakin ja nythän se pääsi taas heti valloilleen. Mitenkäs muuten? Kuka voisi vastustaa tällaista söpöliiniä? Ihanimmat asiat ensin, kyllä niihin ruokakuviinkin vielä ehditään päästä 🙂
Usein sanotaan, että koira on omistajansa tai kotinsa näköinen. Todellakin, sävytys sisustukseen ja sohvatyynyihin on aika täydellinen 🙂
Hei, mä olen täällä nojatuolissa! Jos haluut, voit napata muut uudestaan syliin pusimaan ja rapsuille!!
No, okei, ollaan sitten sohvatyynynä. Tehdäänkö niin, että kun olet ottanut kuvan, niin mä lököilen tässä sohvalla ja sä rapsutat mua tästä leuan alta ja sitten vielä vähän masusta?

Missä Jallu luuraa? Ota vaan kuvia. Eihän korvat haittaa, jos ne on ihan alalaidassa?

Tai jos oon ihan vaan pienenä ja tyynyn värisenä letkeästi nojatuolissa?

No okei, mä painaudun tänne käsinojan taakse. Nyt en ainakaan näy, enhän?

Olen muuten aika pikkuinen ja pikkuiset väsyvät noeasti. Varsinkin kun tää on mun päiväuniaikaa. Olisko ihan tyhmä idea, että ottaisit tuon piipittävän kameran mukaasi ja menisit keittiiöön tekemään niitä pupellettavia ja mä ottaisin pienet tirsat?

Aaaahh, hyvää yötä!!
P.S. Mun perheeni on sisustanut meidän valoisan kotimme tosi kauniiksi. Talomme on golf-kentän laidalla järvimaisemassa. Käy kurkkimassa lisää täällä. Ja koska me ollaan muuttamassa, teet meille palveluksen, jos linkkaat kotitietojamme eteenpäin sellaisille koirille tai ihmisille, jotka voisivat myös viihtyä meillä. Tosin tuon linkin taakse joku pölhö on valinnut kuvat ilman mua, mutta muuten ne on ihan kivoja. Siellä on esimerkiksi meidän sauna jossa on oikea sydän luonnonkivistä. Vuh!
Myöhempi lisäys: Talon keittiöstä kuvia tässä postauksessa: Lohisalaattia Provencen tyylin keittiössä.

*Yhteistyössä Remax*
Kommentit (2)
  1. Toivoton kotirouva
    26.3.2014, 22:31

    Ihana paikka!

  2. inspirations
    26.3.2014, 23:13

    Juu, onhan se ja kuvistakaan ei oikein koko kiva fiilis välity 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *