Pehmeä ja mieto Ehrnrothin silli uudenvuoden brunssille

Pehmeä ja mieto Ehrnrothin silli uudenvuoden brunssillePehmeä Ehnrothin silli uudenvuoden brunssilleSain Ehrnrothin sillin ohjeen ulkosaaressa veneileviltä ystäviltämme juhannusviikolla. Se on tosiaan helppo tehdä vaikka veneess ja yllätti meidät uusien perunoiden kanssa ihanan pehmeällä ja miedolla maullaan ja koostumuksellaan. Juhannusruokailun lisäksi se käy yhtä hyvin myös joulupöytään tai uudenvuoden brunssille.  Smetana ja kananmuna tekevät herkusta niin miedon, että siitä pitävät yleensä myös ne vieraat, jotka eivät tavallisesti syö silliä.

Pehmeä ja mieto Ehrnrothin silli uudenvuoden brunssille

Käytä yhtä paljon
  • kuorittua ja pilkottua punasipulia
  • keitettyä (15 -20  min.), kuorittua ja pilkottua kananmunaa
  • smetanaa
  • pilkottua sipulisilliä
Pienin annos on yksi keitetty muna, pikkupurkki smetanaa, punasipuli ja pikkupurkki (tai puolikas) silliä. Kaikki sekoitetaan keskenään ja mukaan voi rouhaista hieman mustapippuria.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *