Pariisin ihanat terassit

Matkapostausten sarja jatkuu Pariisin brunssilla. Ihan vielä ei Pariisissakaan tarkene pidempään ulkona istuskella, kuten näissä viime syksyn kovalevylle jääneissä kuvissa. Aamusta iltaan kaupungin sykkeessä kutsuvat kaduille katetut kahvilat ja pubit ovat niin Pariisia. Ihanat terassiaamiaset kaupunkimatkalla ovat ihan pakollisia. Mikä sen hauskempi tapa viettää pariisilainen aamu kuin istuskelemalla kadulla seuraamassa pariisilaisia kävelemässä töihin klassisissa puvuissaan ja ajamassa skoottereilla ja avoautoilla. 
Niin kuin jo parin päivän takaisessa hotelliaamiasipostauksessakin totesin, nautin lomilla kunnon aamiaisista, joilla pärjää pitkälle iltapäivään asti – ja siitä taas salaatilla myöhäiseen illalliseen. Lomalla on aikaa kävellä ja Pariisissakin pääsee kävellen niin kätevästi kaikkialle, että vaikka välillä hyppäisi metroon, kävelykilometrejä kertyy päivään reilusti. Kunnon aamiaiselle on siis tilauskin ; )

Myös minua teen juojaa hemmoteltiin Pariisissa. Kahviloissa, bistroissa ja hotellissa tee oli aina ”vähän enemmän”, niin maultaan, tuoksultaan kuin pakkauksen kauneudeltaankin. Näitä pieniä visuaalisia ja aistikkaita juttuja soisin lisättäväksi koti-Suomessakin. Appelsiinimehu vastapuristettuna, tuore kukka pöydässä, iloinen tarjoilija ja ylellinen teepussi saavat hymyn huulille pidemmäksikin aikaa. Eikä tämäkään hotellimme vieressä sijaitseva Le Touring ole mitenkään ylellinen paikka, vaan yksi kutsuva ja viihtyisä terassi satojen joukossa Pariisin ytimessä. 

Le Touring sijaitsee kuitenkin keskeisellä paikalla ja tarjoilee riluja, hyviä annoksia. Suosittelen istahtamaan pöytään, jos näillä nurkilla liikut. Ja ihan pianhan koittaakin jo Pariisin kevät ja terassikelit.

Nyt lopetan matkamuistelut ja starttaan hakemaan tyttöä treenaamasta ja ostamaan jotain pientä hyvää iltapalaksi. Kivaa tiistai-iltaa!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *