Parhaiden hetkien tekemistä

RENTOA SUNNUNTAITA! Oli oikeastaan tarkoitus postata tänään aika herkullinen kokkausvideo, mutta Youtuben streamaus töksähti eli sitä sitten huomenna. Nämä loman random-kuvat oikeastaan sopivatkin paremmin tämän hetkiseen olotilaani. Sunnuntaihin.
Viikolla kirjoitin täälläkin aika avoimesti siitä hitaalla käynnistä, jota olin muutaman päivän tuntenut lomalta paluun jälkeisen työrupeaman päälle. Pieni terapiakävely ystävän kanssa tortstaina saikin jo ihmeitä aikaan. Sosiaalisuus on tärkeä asia, jota välillä kiireessä laiminlyön. Muutenkin tein oikeastaan tilanteesta itsetutkiskelua sen verran, että siitä on pian postauskin tulossa. Aika omin keinoin sitä kuitenkin pystyy omaan mielialaansa ja energiatasoonsa vaikuttamaan. Ja on hyvä huomata tietyt tilanteen, jolloin itseensä kannattaa kiinnittiää hieman tavallista enemmän huomiota.
Nyt onkin olo paljon kevyempi, iloisempi. Sunnuntaisempi. Viikonloppuna koti on saatu siivottua tuoksuvan puhtaaksi, happea haukattua ja mieltä tuuletettua reippailla lenkeillä. Ajatus kulkee kevyesti, pingottamatta, sielä oikealla korkeudella… eli minulla useimmiten vähän leijaillen ; )
Pian lähden hakemaan tytärtä pelistä ja yhdessä ystäville. En siis vahingossakaan hautaa itseäni töihin, vaan tiedossa kivaa seuraa ja iloista rupattelua. Sitä parhaiden hetkien tekemistä.
Moments like these…

 

Siitähän tässä elämässä on kyse. Sitähän joogassakin on kyse. Että elämään saadaan tarpeeksi iloisia, kevyitä hetkiä. Hetkien kuuluukin vaihdella, mutta tavoitteena on painottaa valoisuuteen, hyvään oloon, iloon ja rakkauteen. Muistaa rakastaa itseään, jolloin jaksaa muitakin <3

 

Tämä kuva on muuten Aavan Poolsidevilla numero 1:n ikkunasta. Aamulla verhot aukaistua katsoimme ensimmäisenä, kun aurinko nousi meren takaa ja pari askeleen päässä pääsi kastelemaan varpaat raikkaaseen veteen, altaaseen tai mereen. Jos itse suunnittelisin paikan niihin kaikkein tärkeimpiin hetkiin elämässä, voisi tämä vastata juuri sellaista <3

 

Kommentit (2)
  1. Tiina | Parempia polkuja
    31.1.2016, 14:03

    Energisoivia ihania postauksia! Ah näihin Thaimaan kuviin ja tunnelmiin ei varmaan koskaan kyllästy 🙂 Me lähdemme maaliskuussa myös sinnepäin ja matkakuume nousee <3

  2. inspirations
    31.1.2016, 22:09

    Voi kiitos! Kiva kuulla, että ne piristävät muitakin ; ) Ihanaa matkan odotusta teille!! Odottaminen ja suunnittelu on myös ihanaa aikaa. Ja kun tulette takaisin, on Suomessakin jo keväistä. Kevätmatkat pidentävät minusta koko kesää ihanasti ja saavat sen täälläkin jotenkin starttaamaan aikaisemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *