Päivä Tallinnassa hurmaa aina

Päivä Tallinnassa nainen Tallinnan tori valokuvata

terassitorikojukäsilaukku postituristittallinnajuustojatallinPäivä Tallinnassa. Mietimme ensin, että yksi päivä olisi liian lyhyt. Että vieraammekin ehtisivät kunnolla tutustua kaupunkiin. Kun kovin hyvää ilmaakaan ei ollut luvassa. Aikaa oli kuitenkin vain tuo yksi päivä eli ei muuta kuin menoksi. Ilma suosi ja päivä oli ihan täysellinen. Yhdessä päivässä ehti oikeastaan ihan hyvin. Kävellä aina yhtä hurmaavassa vanhassa kaupungissa. Ihastella kapeita katuja ja toreja. Kiivetä linnaan ja pysähtyä upeaan katoliseen kirkoon. Kuvata sen edessä parit poseet pinkin parlamenttitalon seinustalla. Istuskella kahvilassa jäätelöllä. Ja tehdä vielä parit ostokset niissä kaupoissa, joita ei täältä löydy.

Yhdessä päivässä ei sentään ehditty ruokailemaan jossain ihanista ravintoloista. Mutta se tiedettiin etukäteen ja oltiin varattu puffat Viikkarista tulomatkalle. Omalla kohdallani se tarkoitti neljää kierrosta mätiä ja alkupalojen kalapöydän antimia ja paria kierrosta tuoreita mansikoita, pähkinöitä ja juustoja.

Ja pian oltiinkin kotona. Tyytyväisinä vatsojemme vieressä sulattelemassa. Ihana päivä takan. Kyllä yhdessäkin päivässä ehtii saada paljon irti kauniista naapurimaamme pääkaupungista. Ehkä ensi kerralla kuitenkin yöksi?

Aikaisempia Tallinnan postauksiani löytyy täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *