My first poem

Ihanaa lauantai-iltaa! Eilen postasin hyvällä fiiliksellä viikonloppuinspiraatioistani, lähinnä ajatuksenvirrassa asioista, joita olisi kiva tehdä tänä viikonloppuna. Asioiden kirjoittaminen ja listaaminenhan usein ohjelmoi mielemme sitten toteuttamaankin suunnitelmiamme. Ehkä niin kävi nytkin, tai sitten vain tähdet ovat suotuisassa asennossa, koska koko päivän sama onnellisuus on jatkunut olotilassani. 

Olen tainnut jo monia eilisiä ajatuksiani toteuttaakin, nauttinut läheisten seurasta, tehnyt miehen kanssa pitkän aamukävelyn meren rannoilla, nukkunut yhdessä päikkärit, poltellut tuoksukynttilöitä, kuunnellut hyvää musiikkia, tehnyt ihania ruokia (ja tottakai, kuvannut niitä blogiin), joogannut pitkään, vienyt yllätyksen äidille…

Maalannut en tänään, ehkäpä huomenna. MUTTA olen kirjoittanut runoja, tai ehkä enemmänkin ajatuksen virtaa. Ihan totta, mielessä aina välillä on sanoilla leikkiminen, ajatusten riimittely. Sekä myös niiden yhdistäminen valokuviin ja maalauksiin. No hei, tänään oli oikea fiilis sanojen muovaamiselle. Ehkä se johtui harmaasta ja utuisesta päivästä. Tai ehkä on tullut pyöriteltyä liikaa exceleitä viime aikoina…
Koska täällä blogissa pyörii aikamoinen vilinä, niin miksipä en samantien nostaisi pöytälaatikosta (ok, kovalevyltä) yhtä satunnaista monista tänään syntyneistä teksteistäni tännekin. Niinpä, olkaapas hyvä, elämäni ihka ensimmäinen julkaistu poem alla ; ) 
Suosittelen muuten kirjoittamaan ja leikkimään sanoilla, tuli hyvä fiilis. Ehkäpä näitä tulee tänne lisääkin. Luovaa lauantai-iltaa!

every once in a while the grayness is beautiful.
and sometimes it takes you to a place where you
had no idea, where you could go.
then again, you will find the path.
and when it feels like home,
you know that
it was all meant to be ok.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *