Mausteisen tuoksuvat Härkiksellä täytetyt Texmex-paprikat

Härkiksellä täytetyt Texmex-paprikat

Täytetyt paprikat ovat yksi keittiömme ikisuosikkeja. Täytteitä vaihtelemalla niistä saa kivoja variaatioita helposti. Tässä versiossa ihanan mausteinen maku ja tuoksu tulevat valmiiksi maukkaasta Härkis Texmesistä, joka vain lämmitetään pikaisesti.

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food 

Aina yhtä hyvä vaihtoehto päivällispöytään on hauskat hatulliset paprikat täytettyinä. Joskus kiehautan paprikoita kattilassa hetken etukäteen, jolloin ne pehmenevät kunnolla. Härkistä ei tarvitse kypsentää, vaan se vain lämmitetään nopeasti – eli varsinkin Härkis-paprikoita kannattaaa hieman esikypsentää, jos ei halua nautiskella niitä ihan tuoreen rapsakoina.

Härkis Texmes on juuri sopivan mausteinen, lievästi tulinen, muttei liikaa herkkäänkään makuun tai pikkuväelle. Annos on gluteeniton ja sopii myös kasvissyöjille.

Härkiksellä täytetyt Texmex-paprikat

1 Texmex Härkis

3 paprikaa

1 punasipuli

3 valkosipulin kynttä

2 kevätsipulin vartta

pieni pala pamesaania

  1. Kuori ja silppua pieneksi sipuli ja valkosipulin kynnet ja kuullota ne oliiviöljyssä.
  2. Silppua kevätsipulit.
  3. Sekoita kaikki täyteaineet keskenään.
  4. Leikkaa paprikoista hattu irti ja puhdista siemenkodat.
  5. Voit esikypsentää paprikoita kattilassa kiehuvassa vedessä n. 5 min, jolloin ne pehmenevät enemmän. Jos haluat paprikoista rapsakoita, käytä ne sellaisenaan ilman kiehauttamista.
  6. Raasta parmesaanista lastuja.
  7. Täytä paprikat ja asettele pinnalle parmesaanilastuja.
  8. Asettele täytetyt paprikat uunipellille.
  9. Kypsennä uunin keskitasolla 190 asteessa 10 minuuttia.

Muita blogin resepti-inspiksiä Härkiksestä ja muista Verson helppokäyttöisistä härkäpaputuotteista löydät täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *