Marraskuu

Aloitin viime kuussa tekemään blogiin kuukauden kannen ja ainakin toistaiseksi jatkuu sama linja. Kerään kanteen ajatuksia ja aiheita tämän kuun blogin sisällöstä. Marraskuu pyörähti käyntiin kuin varkain, kun töissä on aktiivista ja kiireistä ja päivät ovat lyhentyneet nopeasti. 
Huomaan, että olen tallentanut tähän vasta pari kuukautta sitten aloittamaani Inspirations-blogiin jo pian 150 VHH-reseptiä, enkä kirjoittanut juuri ollenkaan ruokavaliosta ja sen eduista. Tässä kuussa aion siis vimein kirjoittaa vähähiilihydraattisen ruokavalion asioista enemmänkin. Nyt onkin aika täydellinen aika siihen, koska tähän aikaan vuodesta ongelmaksi tulee usein hiilareiden lisääntyminen ruokavaliossa. Syksyllä ja talvella on entistä tärkäempää saada ruuasta pirteyttä ja hyvää energiaa. Paljon uusia vinkkejä, reseptejä ja kuvia erilaisista VHH-annoksista on taas tulossa. 
Marraskuussa tekee mieli käpertyä sohvaan lukemaan kirjaa tai katsomaan hyvää sarjaa, kutsua ystäviä kylään illallisille, ja sisustaa koti talviasuun. Sisustusta, kotoilua ja lisää ihania sisustusliikkeitä löytyy edelleen marraskuussa blogistanikin.

Olen meri-ihminen ja meri kutsuu syksylläkin. Kesällä kirkkaan sininen taivas ja meri näyttäytyvät nyt suloisen sumuisena pehmeissä maastoväreissä. Pehmeys ja luonnonmukaiset värisävyt ovat parasta tämän kauden pukeutumisessakin. Neulepuikot heiluvat taas ja enköhän saa joitain omia diy-neuloksia tänne blogiinkin marraskuussa. 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *