Luontoystävällinen ja myrkytön kynsilakkaihanuus!!

VIIMEIN PUHTAAMPAA KYNSILAKKAA. Käsi ylos, kuka ei inhoa kynsilakkojen hajua? Luonnonkosmetiikan JA lakattujen kymsein ystävänä olen kohdannut tällä alueella pitkään ristiriidan. 
Vinkvink: Viimein juuri ennen matkalle starttaamista muistin törmänneeni apteekissa Kure Bazaar -kynsilakkasarjaan, josta kävin nappaamassa reissuun mukaan pari väriä. Sarjasta löytyy paljon toinen toistaan kauniimpia värejä ja hintakaan ei ollut paha, norm 16 €, alessa 10 € – ottaen huomioon, että kyseessä on ensimmäinen (ainakin löytämäni) luontoystävällisempi, myrkyttömämpi ja hajuttomampi kynsilakkasarja. 85 % ainesosista on paperimassaa, vehnää, puuvillaa, perunaa ja maissia! Kesto ja kiiltävyys hyvät ja väriskaala tosiaan upea. Iso peukutus sille upealle mallille, joka lähti kehittelemään tätä srajaa raskaana ollessaan puhtaamman ja myrkyttömämmän kosmetiikan tarpeeseen <3
Omat valintani olivat kirkas pinkki (loman alkuun) ja hillitympi hiekan sävy töihin palaamiseen… Vaikkakin juuri nyt työlakkakin vaihtui takaisin heleämpään pinkkiin viikonlopun kunniaksi. Hyvää perjantaita!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *