Luonnollinen, nopea ja monikäyttöinen mineraalimeikkisarja

Tervetuloa maistelemaan lisää I Love Me -messujen makupaloja! Tällä kertaa kävimme tutustumassa upean Jane Iredale -meikkisarjan maahantuojan, Estelina Oy:n Pauliina Laraméehen.  Pauliina on kiehtova amerikansuomalainen yrittäjänainen, alan asiantuntija, jonka tarinoita olisin kevyesti voinut kuunnella vaikka seuraavaan aamuun asti. Omaksi tehtäväkseni jäi lähinnä sulkea silmäni ja rentoutua, samalla kun Pauliina loihti kasvoilleni laadukaan meikin ja kertoi meikkivinkkejä ja kiinnostavaa tietoa alasta ja tuotteista.

Luonnollinen, nopea ja monikäyttöinen mineraalimeikkisarja

purkit

Tämän pienen info- videon kuvaaminen oli hyvä idea, koska meikkaamisessa kokemus on yhtä tärkeää kuin oikea tuotetietous. Lukemalla ja kuuntelemalla olisin kyllä ymmärtänyt, että tuotteet suojaavat ja ravitsevat ihoa niiden sisältävien luonnollisten kasviöljyjen ja puhtaiden, laadukkaasti hiotusta kiviaineesta valmistettujen mineraalien vuoksi, mutta  en olisi itse päässyt tuntemaan meikkipohjan keveyttä ja luonnollista rakennetta (ihan kun sitä ei olisi ollutkaan!) tai haistamaan nautinnollista kosteussuihkeen  aromaterapeuttista (lempituoksuni sitruunauohon!) vivahdetta.

Teimme videon, nautin laadukkaan meikin syntymisestä kasvoilleni ja kuuntelin. Tarina oli kiehtova myös sen sisältämien henkilöiden takia. Taas totesin, että olen aina kiinnostunut kiehtovien yrtittäjänaisten tarinoista. Pauliina on varsinainen tietopankki, ja tuo maahan yhtä maailman laadukkainta ammattimeikkisarjaa, jonka on luonut Jane Iredale, alan uranuurtaja.

Jane on ammentanut motiivinsa pitkästä urastaan viihdeteollisuudessa, jossa hän oppi terveen ja kauniin ihon merkityksen esiintyvien naisten koko uralle ja itseluottamukselle. Hän on se innovatiivinen ja edelleen tuotteitaan ja koko alaa kehittävä henkilö, jota saamme tänäkin päivänä kiittää jatkuvasti suosiotaan kasvattavasta meikkien luonnonmukaisuudesta. Jane loi vuonna 1994 ensimmäisenä tämän meikkisarjan, joka sisältää vain ihoystävällisiä ainesosia.

meikitvalmisMineraalimeikin tarkoitus ei ole tehdä peittävää vahaa iholle, vaan oikeastaan korostaa omaa luonnollista hehkua. Hoitavuuden ja luonnollisuuden lisäksi mineraalimeikkien perusominaisuus on helppous, jolloin jokaisella tuotteella on useita käyttötarkoituksia. Mitä sanoisit vaikka siitä, että et tarvitse enää erikseen päivävoidetta, aurinkosuojaa, pohjustusta, meikkivoidetta ja puuteria – vaan yhden kauniissa litteässä rasiassa olevan mineraalimeikin, joka tekee kaiken ja joka saa ihosi sekä näyttämään luonnollisen kauniilta että voimaan hyvin. Opin, että tästä ajatuksesta on lähtenyt sekä edelleen jatkuvasti kehittyvä Jabe Iredale-tuoteperhe, että oikeastaan koko mineraalimeikkikäsite.

pauliina peili Opin monta muutakin uutta asiaa ja nyt tiedän paremmin, mihin kiinnittää huomiota laadukasta kosmetiikkaa valittaessa. Hinta ei aina kulje käsi kädessä laadun kanssa. Usein kalleimpien meikkibrandien markkinointibudjetit ovat niin suuria, että hinta ei takaa laadukasta tuotekehitystä ja raaka-ainekoostumusta ostettavissa tuotteissa.

On tärkeää osata itse lukea tuoteselostetta tai ymmärtää kysyä sitä maahantuojalta tai myyjältä. Esimerkiksi meikin on tärkeää sisältää riittävä aurinkosuoja. Se toteutuukin vain, jos pakkauksessa erikseen lukee UVA/UVB-suojakerroin. Jane Iredale-meikkipohjissa suojakerroin on aina 15-30. Kaikista Jane Iredalen meikkipohjista, huulituotteista, silmämeikeistä, kosteussuihkeista ja ihonhoitotuotteista on täydellinen tuoteseloste, selkeä informaatio sekä pakkauksessa että nettisivuilla, josta löytyy erikseen ainesosien lisäksi tiedot yksityiskohdista, siitä onko kyseessä vegaaninen ja/tai gluteeniton tuote, ja mm. ettei eläimiä ole vahingoitettu tuotantoprosessissa sekä pieni tutorial-video.

huulipunat

Luonnollinen pohja, savuinen silmämeikki ja heleät huulet valmistuivat nopeasti Pauliinan käsissä. Iho todellakin näytti ja tuntui luonnollisen kuulaalta. Meikki tuntui enemmänkin täydentävän omaa ihoa kuin peittävän sen alleen. Siihen, että yksi tuote ajaa monta asiaa, kuuluu luonnollisesti myös nopeus, mikä on iso plussa yhä pimenevinä arkiaamuina.

Pauliina kysyi omia suosikkituotteitani niistä, joilla hän oli meikkini loihtinut. Olisin helposti voinut nimetä vaikka kuinka monta, mutta ykkösiksi nousi se monikäyttöinen mineraalimeikkipohja sekä rentouttavan tuoksuinen Lemongrass Love- kosteussuihke. En oikein osaa päättää, toimiiko tuo lempituoksuni rentouttajana vai piristäjänä, mutta sen kostea suihkaus kasvoilleni tuntuu tervetulleelta missä ja milloin vain. Ja kosteuttahan ei tosiaankaan voi saada liikaa sisä- ja ulkoilmojen kuivan kauden alkaessa.

Tähän upeaan meikkisarjaan sekä satoihin muihin kauneuden, terveyden ja hyvänolon inspiraatioihin pääsee pian tutustumaan I Love Me-messuilla Messukeskuksessa 21.-23.10. 2016. Käy kurkkaamassa kattava I Love me -tapahtuman ohjelmaMessuliput etuhinnalla voit ostaa viimeistään 20.10. täältä. Upeisiin messutarjouksiin voit tutustua täällä. 

*Yhteistyössä I Love Me ja Kohokohta

Video sekä hekilökuvat: Content Tailor

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *