Lisää viikonloppuja elokuuhun, kiitos!

SE ON SITTEN VIIKONLOPPU ja helteinen sellainen taas!! Tarkoituksena on livahtaa ulos nauttimaan auringosta ennen ystävien iltapäivällä alkavia tupareita. Kuvat ovat yhtä aurinkoisista tunnelmista viime lauantailta saaresta. Oman pihan mentyä varjoon, kävelimme saaren poikki odottelemaan mieheni vanhempia saapuviksi. Testailimme (ja hyväksi totesimme) uuden laiturin levennyksen. Oli tarkoitus kilistellä sillä yhdessä lasilliset kuohuvaa anopin nimipäivän kunniaksi. Ja miten ristiin voitiinkaan mennä? Heitä ei näkynyt, eikä kuulunut – ja jouduimme jo avaamaan kuohuvan, koska muuten oli riskinä sen lämpeneminen ; ) He olivat sitten saapuneet juuri meidän lähdettyämme kävelemään kylän läpi kohti omaa rantaa ja iltasaunaa. 
Tänään oli suunnitelmissa samalla joukolla yhteistä rapujen syöntiä saaressa, mutta olemmekin taas ihan eri puolilla. Kesälomien jälkeen ilmaantuu yleensäkin paljon ohjelmaa ja järjesteltäviä asioita. On taas niin aktiivinen vaihe käynnissä, että edellisen viikon suunnitelmista tuntuu olevan jo ikuisuus ja muutamankin päivän päähän on jo vaikea ennustaa… Viikonloppuja pitäisi saada loppukesään reilusti lisää ; ) Onneksi meille sopii ihan hyvin impulsiivisuus. Kun pariskunnassa molemmat puoliskot ovat enemmänkin heittäytyjätyyppejä, niin katsotaan sitten mitä tapahtuu ja antaa elämän viedä – carpe diem onkin ollut (humoristisesti) taas tämän kuun motto. 

 

Niistä ravuista, jos rapuaiheinen postaus kiinnostaa (ja meni sinulta ohi), niin sellaisen tein pari viikkoa sitten tänne, videokin on mukana. Videoa olikin hauska kuvata. Rapupöytä on minusta niin näyttävä ja kuvauksellinen – ja kuitenkin ihan simmpeli koottava. Rapujen syönti on aina yhtä hauskaa alkusyksyn viikonloppujen ohjelmaa. Se sopii yhtä hyvin ison joukon juhliin kuin oman perheen illanviettoon.  Mutta nyt siis ulos, viikonlopusta ja auringosta nauttimaan – kivaa lauantaita!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *