Kuohkeammat ja paremmat banaaniletut

Kuohkeammat ja paremmat banaaniletut paistaminen Versosealihamin terrierijärvibanaaniletut

Ihanaa, miten täydellinen mökkiviikonloppu saatiin vielä tähän alkusyksyyn (tai loppukesään mieluumminkin). Arkisten pikasmoothien jälkeen on ihan parasta kokata yhdessä ja nautiskella lämpimistä, herkullisista aamiaisista verkkaisina viikonloppuaamuina. Silloin koko päivä tuntuu jo aamusta asti ylelliseltä lomapäivältä.

Banaaniletut ovat meillä viikonloppujen suosikkiaamiaisia ja välipaloja. Itse olen tottunut sekoittamaan banaanitaikinaan proteiinilisäksi Verson härkäpapu rouseseosta. Nyt tytär keksi käyttää härkäpapu granolaa ja murskata sitä vain hieman, jolloin letuista tuli vielä kuohkeampia ja rouheampia. Houkuttelevuutta ja herkullisuutta lisäsi vielä lettusten päälle kasattu keko härkäpapu granolaa, pähkinöitä ja tuoreita hedelmäpaloja.

Paljon lisää kotimaisten härkäpapujen inspiroimia amiaisia, lounaita, välipaloja, illallisia ja leivonnaisia löydät aiemmista postauksistani täältä. 

Kuohkeammat ja paremmat banaaniletut

kolmelle

5 kananmunaa

7 banaania

1,5 dl murskaatua Verson härkäpapugranolaa

Päälle: esimerkiksi härkäpapugranolaa, pähkinöitä, marjoja, hedelmiä yms.

  1. Murskaa härkäpapugranolaa hieman, ei ihan jauhoksi.
  2. Sekoita kananmunat, banaanit ja härkäpapugranola taikinaksi
  3. Paista letuiksi voissa.
  4. Koristele ja täytä lautasta granolalla, pähkinöillä, marjoilla ja hedelmillä.

*Yhteistyössä Verso Food

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *