Kuistilla kukkii

Liilat valmisIMG_7518 valmisIMG_7519 valmisIMG_7513Kesä on jo pitkällä, kun sain viimein laitettua parvekettakin vähän nätimmäksi. Mummolan alumiinivati sai sisäänsä liilat kukat ja merikiviä. Olen aina keräillyt kiviä erilaisiksi kokoelmiksi. Kukkien juurella ne sitovat kosteutta ja suojaavat kasveja kuivumiseltakin hyvin. Puumainen laventeli nousee korkeimmalle ja tuoksuu ihanalle aina ohi kulkiessa. Siitä napsaisen usein lehden tai pari suuhuni myös ruokailun jälkeen, raikastaa ihanasti!! Ja tänään viimeksi tipautin pari lehtä aamuteehen hautumaan. Liila on aina vaan niin ihana väri, tykkään kovasti.

Sain vähän aikaisemmin myös pikkupuutarhan istutettua kuistille, kasvusäkissä on kokoelma yrttejä. Niitä tulee lisättyä ruokiin paljon useammin, kun ovat saatavilla muutama asekeleen päässä, eikä tarvitse aina kaupasta erikseen kantaa. Snäpissä (inspirations_blogi) näytinkin niiden istutuksen pari viikkoa asitten ja nyt ne kukoistavat jo suurina. Mansikat alkavat kypsyä ruukussaan. Tosin niitä kärkkyvät linnut kilpaa kanssani. Kesä on ihanaa aikaa ja voi mitkä saat suosivat taas lomalaisia. Itse vielä pukerran toimistolla ainakin tämän ja ensi viikon.

Sitten meille tuleekin Chicagosta reiluksi viikoksi viiden perhen vierasseurue. Nyt on ohjelman suunnittelu mielessä. Ehdotuksia? Mielessä olisi Porvoo, Fiskars, Ruotsin / Tallinnan risteily, Helsingin nähtävyydet ja ravintoloita (Puotilan kartano, Löyly…?), Korkeasaari, Linnanmäki, Seurasaari, Suomenlinna… tulee itsekin pyörittyä pitkästä aikaa turistina kotikaupungissa, kivaa!

Kommentit (3)
 1. Hienot kuvat!?

  Ja täydellinen ohjelma vieraille☀️ Lisäisin vielä

  Cafe regatta is a must! https://m.facebook.com/Cafe-Regatta-official-125305227553336/
  Uutelan luontopolku
  Muumimaailma

  1. inspirations
   16.6.2016, 13:28

   Hei Maria – ja kiitos!! Hyviä vinkkejä. Uutela olikin mielessä – hyvä, että muistutit, ja lohikeitto Kampelassa. Cafe Regatta on myös tosi kiva idea, ja Muumimaailma, tottakai. Muumimukeja tuli heille lähetettyö joululahjaksikin. Kiitos kivoista ideoista!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *