Kotiblogit -lehden videoesittely


Voit liittyä blogin Youtube-kanavaan täällä ja saat ensimmäisenä tiedon uusista videoista!

Uusi Kotiblogit-lehti on ilmestynyt Lehtipisteisiin. Nappasin lehden mukaani saarilukemiseksi. Se onkin juuri sopivaa kesälukemista; paljon kuaniita kuvia, koti- ja mökkiesittelyitä, reseptejä, puutarhaa, matkajuttuja ja DIY-vinkkejä. Bongasin itsekin sieltä muutamia kivoja uutuuksia, mm. oliiviyrtin ja juuri meille sopivan hanallisen viiden litran lasikannun – joka tosin osoittautui  sopivaksi tosi monelle muullekin, koska oli jo ehtinyt loppua kaupoista.

Minua kiehtoo useiden medioiden sekoittaminen ja Kotiblogit on minusta onnistunut esimerkki siitä – laadukkaasti painettu printtilehti, jonka sisältö on kokonaan bloggaajien tuottama, mikä tekeekin lehdestä kiinnostavan ja erilaisen. Olen aina arvostanut laadukkaita aikakausilehtiä – mikäs sen rentouttavampaa kuin napata hyvä lehti ja kääriytyä sohvannurkkaan. Toisaalta nykyisin olen siirtynyt aika paljon vapaa-ajan lukemisissani blogeihin. Bloggaajien tekemä printtilehti onkin minusta hauska ja toimiva yhdistelmä ja ihan tätä päivää.


inspirations -blogini löytyy lehden sivuilta 77-82. Kaikki sen kuvat ovat juuri tuolta saarimaisemista, jossa lehden lueskelin. Hassu fiilis oli eilen katsella samoja maisemia lehdessä ja ympärilläni. Oma juttuni on aika lailla keskittynyt kesäiseen ruuuanlaittoon ja syömiseen; keittoa tuoreista ahvenista, grilliherkkuja ja muita omia kesäsuosikkejani. Lukemisen ja tyttären kanssa rentoutumisen lomassa kuvattiin myös lehdestä (tukka tuulen tuivertamana) tuolla samalla kalliolla pieni videoesittely.

Ihanaa, että saatiin viimein ilmojenkin suhteen kesä alkamaan. Leppoisaa viikkoa!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *