Kolmen aineen herkullinen lohikastike arjen pelastukseksi

Kolmen aineen herkullinen lohikastike

Välillä kaikkein simppeleimmät reseptit (niin kuin muutkin asiat elämässä) ovat parhaita. Varsinkin arjen taas alettua nopeat ja helpot, mutta hyvät ja terveelliset reseptit ovat arvossaan.

Sama pätee myös tähän lohikastikkeeseen, joka sulaa suuhun. Lisukkeeksi sopii hyvin myös pasta tai vihannesmuussi. Kukkakaali sopii myös vähähiilariseen rokavalioon. Se kypsyy helposti kerroskattilan yläosassa – kannattaa vahtia, ettei se ylikypsy liian pehmeäksi.

Muita blogin kalaruokareseptejä löydät täältä. 

Kolmen aineen herkullinen lohikastike

Oliiviöljyä paistamiseen

Kylmäsavustetua lohta

Kermaa

Tilliä

mausteeksi suolaa, paprikaa, sitruunanmehua

Lisukkeeksi

  1. Höyrytettyä kukkakaalia.
  2. Palastele kylmäsavustettu lohi pieniksi paloiksi.
  3. Kypsennä lohi nopeasti öljyllä pannussa, kunnes se on vaaleaa.
  4. Kaada päälle kerma ja anna kuumeta nopeasti.
  5. Purista joukkoon sitruunasta mehua ja palastele tilliä.
  6. Tarjoa esim. höyrytetyn kukkakaalin ja voisulan kanssa.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *