Koirarakkaus kasvaa, suloinen Jack Russel Luca leikkikaverina

Koirarakkaus kasvaa Jokainen koiraihminen tietää, mikä aukko on sydämessä, kun omasta koirasta aika jättää. Meillä se on ollut jo useamman vuoden, mutta toistaiseksi uutta omaa koiraa ei olla otettu perheeseen niin kovin liikkuvan ja matkustelevan elämäntyylimme takia. Suunnitelmissa asia on edelleen. Koirat saavat minut aina hyvälle tuulelle ja iloiseksi.

Koirarakkaus kasvaa

Viime aikoina ollaan saatu isoa iloa ystävien koirista. Pari päivää sitten veikeä Luca, tässä uudessa naapurustossa asuva ystäviemme Jack Russel, tuli ensin ilostuttamaan meitä iltakyläilyllä ja seuraavaksi illaksi kokonaan ”omaksemme” hoitoon. Metsälenkkiä, rapsutuksia, leikkimistä ja herkkujen antamista oli ohjelmassa – kaikkea sitä kivaa, mitä koira tuo elämään.

Lucakin muuten rakasti seisoskella tuossa parvekkeella, jonka ikkuna on lattiaan asti. Raoista tulee raikasta ilmaa ja kiinnostavia hajuja pieneen kuonoon. Lisäksi Parveke on toisessa kerroksessa ja siitä pystyy juuri täydellisesti pitämään silmällä muita lenkillä olevia koiria. Lisäksi tuoleilta ja niiden alta pääsee kätevästi imuroimaan pikkukielellä ruoan murusia. Voi että, miten hyvä olo koiran läheisyydestä tuleekaan. Luca, tervetuloa pian takaisin ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *