Kitchen Aid Artisan blenderin arvonta ratkesi

Huippukivoja smoothie-idiksiä tuli tuohon juhannusviikon blogiarvontaan. Iso kiitos ihan jokaiselle osallistuneelle. Voi, olisipa palkintoja ollut paljon, paljon enemmän. Esamatti oli tällä kertaa onnekkain ja saa omakseen uutukaisen punaisen blenderin. 

Koska kommenttiboksiin kertyi paljon kivoja ja uudenlaisia smoothie-vinkkejä, kannattaa siellä käydä kurkkaamassa insipraatioita. Joitain on ihan pakko poimia tähän postaukseenkin. 
Useimmissa oli mukana mansikoita, niin kuin tämän postauksen smoothie-kuvissakin. Siinä on mansikoita, vadelmia, tilkka kermmaa, lusikallinen chia-siemeniä ja desi mantelimaitoa.

Emmin smoothie kuulostaa raikkaalta: vaniljaa, limeä, mansikkaa ja sitruunaa. Marian täyteläiseltä: mansikkaa, mustikkaa, kookosta ja kermarahkaa. Annin terveellisen houkuttelevalta: itse liotettua mantelikermaa, karhunvatukoita, mustikoita, nokkosta, minttua ja banaania.

Malaikan pehmeältä: avokadoa, banaania, mansikkaa, kookosmaitoa ja kermaa. Kartsun energisoivalta: matcha-jauhetta, mansikkaa, banaania, kermaa ja rahkaa. Samsamin namilta: jogurttia,  banaania, hunajaa, mansikkaa, mustikkaa ja kookoshiutaleita. 

Pengerkadun Heidin respeti raikkaalta vitamiinipommilta: 1,5 dl pakastettuja persikkasiivuja, 1,5 dl lehtikaalia revittynä, 1/2 jäädytettyä banaania, 1 dl kookosvettä ja 1 tl hunajaa. 
Iso kiitos vielä kerran kaikille osallisujilla ja ihania kesäisiä smoothie-hetkiä!!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *