KIITOS, Hyvinvointiblogien Top 5:ssa taas!

KIITOS!! Blogiin on ilmestynyt paljon uusia lukijoita viime aikoina ; ) Kivoja kommentteja, kasvaneita kävijämääriä ja kontakteja. inspirations oli taas Blgiringin Top 5 Hyvinvointiblogeissakin.  Kiitos siitä teille kaikille! 
Blogi on minulle tärkeä kanava omien ajatusten purkamiseen, terveellisten reseptien säilömiseen, valo- ja videokuvaukseen, matkakuumeiluun ja vaikka mihin. Minulle on tärkeää bloggaamisessa  vapaus kirjoittaa ja kuvata asioista, joista pidän. Elämässä on ihan tarpeeksi muita velvollisuuksia ja sääntöjä ja siksi pidän koko blogimaailmasta yleensäkin. Pidän blogien erilaisuudesta ja aktiivisuudesta. Omaa bloggaamista pidän luovana ja terapeuttisena projektina, jonka tekeminen tuottaa minulle hyvää mieltä. 
En kuitenkaan saisi siitä ollenkaan niin hyvää mieltä, jos tekisin sitä vain itselleni. Jos pitäisin kannet kiinni kuin päiväkirjassa. Blogiin on kuin salaa kasvanut iso joukko samanhenkisiä ihmisiä – ja kuulostaa oudolta, mutta voin tuntea sen yhetisen energian, vaikka se ei kehity samassa huoneessa tai samalla hetkellä.

Poika asuu Jenkkilässä ja on usein maininnut, miten erilaista siellä on pelata tuhansien katsojien edessä fiiliksen tiivistyessä ja miten paljon siitä saa energiaa itselleenkin. Suuri ihmisjoukko, joka tekee samaa asiaa, josta pitää, tuottaa valtavan määrän positiivista energiaa, josta jokainen pelaaja ja katsoja voi ammentaa itselleen.
Bloggaamisessa huomaan, että ihmisten yhteisten asioiden ei tarvitse tapahtua samssa tilassa tai samalla hetkellä tuottaakseen positiivista energiaa. Imen itseeni energiaa ja inspiraatiota teistä blogin lukijoista, jotka täällä vierailette ja ajattelette samoin monista asioista kuin minäkin. Osa teistä on bloggaajia, joihin olen tutustunutkin, osa omia ystäviäni ja iso osa ihmisiä, joita en ole koskaan tavannut, mutta meitä yhdistää monina hetkinä tämä yhteinen paikka ; ) En tiedä, saako esim. lehden toimittaja samaa fiilistä työstään. Blogi elää ihan eri tavalla, kun saan itsekin kommenttejanne ja näen koska täällä on teitä paljon ja luen itsekin monen teistä tuotoksia.
Niin kuin usein käy, ajatus lähti taas ihan omiin uriinsa, kun asetin sormet näppikselle. Tarkoitus oli mainita pari sanaa näistä tyttären päällä olevista Beach Housen hippie pantseistä ja harmaasta pj-paidasta. Näissä heiluimme monissa tilanteissa lomalla. Huoneessa, joogassa, aamiaisella ja aina kun teki mieli kietoutua johonkin pehmeään ja kevyeen, ja sama on jatkunut kotonakin. 
Kommentit (4)
  1. Sari Sweet Food O`Mine
    25.2.2016, 00:27

    <3 energia ja positiivisuus on todellakin läsnä

  2. inspirations
    25.2.2016, 18:23

    Ihanaa kuulla, kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *