Kesällä lenkkikuntoon

valmisIMG_7946 valmisIMG_7968 valmisIMG_7914 valmisIMG_7960Onko muillakin sama juttu, että vaikka talvella lenkkeilylle ei olisi ollut aikaa tai motivaatiota, kesä on ihan toinen juttu. Oikein odotan, että pääsen ulos vetäisemään keuhkot täytee happea. Ilokseni huomaan myös lenkkikunnon säilyneen. Talvella on tullut lähinnä joogattua ja käveltyä. Nyt, niin kuin viime kesäkuussakin, on ihanaa saada taas juokseminen osaksi päiväohjelmaa.

 

Samaa juteltiin tyttären kanssa (kuvissa, viikonlopulta tuosta viereiseltä rannalta). Vaikka hänen talvensa on täyttynyt omasta lajitreenistä, on juoksukunto säilynyt hyvin – ja nyt tuntuu, että on taas hyvä jatkaa siitä, mihin on jääty. Juoksu ja salitreeni ovat hyvää kesätreeniä pelikunnon ylläpitämiseksi ja aikataulullisestikin on hyvä, että omatoimista treenaamista voi tehdä silloin, kun itselle parhaiten sopii.

 

Lihasmuistikin toimii hyvin. Kun välillä on kausia, jolloin tulee juostua paljonkin, on samaan lajiin taas helppo palata ilman puuduttavaa aloitusjaksoa. Mieli pääsee heti siihen hyvään rentouttavaan tilaan, kun lähtee lenkille ja olo sen jälkeen on  tosi palkitseva.

 

Joogaa en silti aio jättää kesälläkään. Se täydentääkin tosi hyvin juoksemista, ja päinvastoin. Tänään Thaimaan joogaopettajamme Gabeyogasta on Helsingissä ja ainakin minä ja tytär suuntaamme hänen tunnilleen Studio Yiniin puoli kuudeksi. Yritetään vielä houkutella perheen miehetkin mukaan, saa nähdä kuinka käy.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *