Kesäiset banaanilettutikut mansikkasiivuilla

Kesäiset banaanilettutikut mansikkasiivuillaYksi kesän parhaita nautintoja on valoisat aamut. Silloin tekee mieli panostaa vähän enemmän aamiaiseen ja nautiskella sitä rauhassa. Kiva vaihtoehto vakkariaamiaisille on söpöt banaaniletuista ja tuoreista banaani- ja mansikkasiivuista kootut tikkuset. Lisäksi ne ovat myös ihan älyttömän hyviä ja voittavat mennentullen epäterveellisemmät herkuttelut.

Kaupallinen yhteistyö: Verso Food

Banaanilettuset ovat myös sokerittomia ja viljattomia ja niihin voi lisätä helposti kasviproteiinia kotimaisista härkäpavuista valmistetulla Verso Härkäpapurouhesoksella. Se ei muuta taikinan rakennetta tai makua oikastaan ollenkaan, mutta tekee siitä ravinnerikkaan ja täysipainoisen aamais- väli- tai iltapalaherkun.

Kesäiset banaanilettutikut mansikkasiivuilla

Neljälle

Taikina

6 banaania

6 kananmunaa

1,5 dl Verso härkäpapurouheseosta

Steviauutetta

Tuoreina väleissä

1 l mansikoita

3 banaania

  1. Sekoita härkäpapurouhe jauhoksi tehosekoittimessa.
  2. Lisää kananmunat ja banaanit paloina sekä makeutusaine.
  3. Paista voissa pieniksi lettusiksi (n. 1 pieni ruokalusikallinen taikinaa per lettu)
  4. Siivuta mansikat ja kolme banaania
  5. Kokoa haluamallasi tavalla keoiksi ja laita tikut tueksi

Muita blogin reseptejä ekologisesti tuotetuista Verson härkäpaputuotteista löydät blogista lisää täältä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *