Kesä on jo startattu!

Kesä on jo startattu

Nämä kevätkelit saavat aikaan sen, että ainakin täällä päässä on mieli ihan kesää täynnä. Tekisi mieli julkaista täällä blogissakin vain aurinkosisältöä. Yksi iso syy on se, että tänä vuonna olen päässyt nauttimaan nyt jo keväästä enemmän kuin pariin viime vuoteen. Kesä merkitsee minulle aina auringosta, luonnosta, merestä ja valosta nauttimista. Sisällä istuessa kesä tuntuu menevän ohi ja sitä eivät pelkät iltalenkit pelasta.  Usein alkukesääni on liittynyt ihan liikaa sellaisia menoja, jotka ovat estäneet kevääseen sukeltamisen viikonloppuisin. Viime vuonna pääsin ensimmäistä kertaa saareen vasta juhannuksena ja puolet lomastakin hurahti muuttotouhuissa. Tuntuu siltä, että se kesän ainoa hellepäivä oli sopivasti juuri muuttopäivämme.

Kesä on jo startattu!

Nyt tilanne on ihan toinen ja siksi kevätfiilis on jo ottanut minusta kunnon otteen. Vappuna hengittelimme koko neljän päivän pitkä viikonlopun meri-ilmaa saaressa. Siitä kirjoitinkin täällä. Viime viikonloppuna taas menimme miehen kanssa pitkästä aikaa appivanhempien maalaistilalle Viroon. Siellä saatiin nautiskella keväästä kunnolla. Satoja vuosia vanhat puut olivat hiirenkorvalla, piha ja tilaa ympäröivät pellot hehkuivat kevään vehreyttä ja aurinko kimmelsi virtaavan joen pinnasta. Tein pitkän kävelylenkin anopin kanssa peltojen reunoilla ja joen vartta pitkin ja sain parasta hyötyliikuntaa puutarhatöissä.

Tila on uskomattoman kaunis ja kamerakin heilui mukana ahkerasti – mutta kuvia en ehtinyt vielä käsittelemään, ja tätä aurinkovuodatusta kuvittaakin Juliaana nautiskelemasta Floridan lämmöstä alkuvuonna.

Näiden kahden ulkoilmaa täynnä olevan viikonlopun jälkeen tuntuu todellakin siltä, että kesä on jo kunnolla startattu –  vaikka oikeasti ei edes lomista ole vielä tietoa. Tästä kesäkaudesta aion tehdä niin pitkän kuin mahdollista ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *