Kaktusvillitys leviää jo bikineihin ja smoothiekulhoihin

Kaktusvillitys leviää jo bikineihin ja smoothiekulhoihin

Kaktusbikinit

Tämä saattaa kuulua postauksiin ”outoja asioita minusta”. Tai toisaalta, jos kuulut itsekin kaktusintoilijoihin, pidät tätä todennäköisesti ihan normaalina. Minut tuntevat ja blogia pidempään seuranneet tietävät hyvin kaktusrakkauteni. Se puhkesi muutama vuosi sitten, eikä ota laantuakseen. Oikeastaan ihan päinvastoin. Meillä kaikki ovat jo oppineet kaktusteni nimet ja kaktkuksenikin ovat varmaan jo ihan tottuneet siihen, että juttelen niille.

Olen myös saanut ihania kaktuksia ja kaktusaiheisia hauskoja juttuja lahjoiksi viime aikoina. Ja kaktusmania on levinnyt meillä kotona yläkerran olohuoneesta alakertaan Juliaanan valtakuntaan, johon on myös alkanut ilmestyä kaktuksia ruukkuihin… ja uusimpana kaktusaiheisena hankintana jopa ihanat kaktusbiksut!

Kaktusten nopea kasvu

Kaktuspatsas

Voisiko olla ihanampaa kaktuspatsasta? Tämän kaverin nimi on Valenttiini, koska sain sen veljeltäni ja hänen vaimoltaan ysävänpäivänä. Eli sekin tulokas täyttää jo pian vuoden.

Kaktukset olohuoneessa

Kaktuspullot

Ja jos jokin tuote voi olla kuin tehty minulle, niin nämä kaktus-smoothiepullot. Juuri nyt meillä puristellaan ihanan makeista appelsiineista tuoremehua ja se kulkee kivasti eväinä näissä lasipulloissa. Ystävä oli bongannut nämä minulle ihanaksi kesäylläriksi mökkireissulta Mikkelissä olevasta kaktuskaupasta.

Pitkä kaktus

Kaktukseni rakastivat viime kesää. Aurinko ja lämpö hellivät niitä kuin Meksikon aavikolla ja ne palkitsivat siitä venähtämällä pituutta ja leveyttä ja kasvamalla kauniilla muodoilla.

Tämä suurin kaktus, Kake, tuplasi kokonsa tänä kesänä. Viereinen kaveri, Napsu, on kasvattanut lisää hienoja pitkulaisia koukeroita ja sen vasemmalla puolella oleva lahjaksi saamani Cowboy kasvoi uudella kokonaisella luovan huiskealla latvalla. Myös alakuvassa oleva Kauno, joka ei ole aikaisemmin osoittanut minkäänlaisia kasvunmerkkejä, on täynnä uusia rönsyileviä kruunuja. Ja näillä auringonpaisteilla katusten kesä tuntuu vain jatkuvan vaikka marraskuu on jo pitkällä.

Kaktus

P.S. Jos kaipaat kotiisi kauniita, veistoksellisia kasveja ja elämääsi leikkisyyttä (lapsellisuus ei kai koskaan ole pahaksi), suosittelen kaktusvillityksen varovaista starttaamista. Yleensä se kasvaa siitä ihan itsestään 😉

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *