Jurlique -luonnokosmetiikkaa merimaisemissa

*Yhteistyössä Jurlique*
Syyskuun lopussa kerroin etsineeni pitkään luonnonkosmetiikkasarjaa, joka olisi yhtä tehokas, monipuolinen ja miellyttävä kuin laadukkaimmat ja suurimmat kosmetiikkabrändit. Postasin myös löytäneeni Jurliquesta sellaisen täällä.
Sain Jurliquelta aloituspakkauksessa ihania tuotteita. Niiden pakkauksetkin edustavat samaa laatua kosmetiikan kanssa ja ovat muotoilultaan ja materiaaleiltaan käteviä käytössä ja kauniita somistamaan upeimmankin kylppärin. Lisäksi myös pakkaukset on valmistettu ja kuljetettu kestävän kehityksen mukaisesti. 
Eile ilma oli ihanan aurinkoinen. Halusin kuvata kauniit pakkaukset, eikä minun kauaa tarvinut miettiä parasta taustaa puhtaalle luonnonkosmetiikalle. Halusin tietenkin kuvata ihanan Jurlique-rasian ja muutaman tuotesarjan suosituimman tuotteen iltapäivän pehmeässä valossa merellä ; )

Olen tosiaan jo päässyt alkuun tuotteiden testauksessakin. Tuoksu ja koostumus ovat ihan omaa luokkaansa. Puhdistus on tehokasta ja hoitoöljyjen jälkeen iho pehmeän sileä.

Palaan kuitenkin tarkemmin kokemuksiini hieman myöhemmin ja nyt aloittelen puuhakasta päivää. Rentoa ja ihanaa sunnuntaita!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *