Jurlique-hemmottelua luonnonkosmetiikalla

Jurlique-hemmottelua luonnonkosmetiikalla
Joulunaluspäivät ovat aikamoista hässäkkää. Töissä valmistaudutaan lomalle jäämiseen, koti laitetaan kuntoon tai pakkaillaan matkaa varten – lahjojen ja herkkujen valmistelu on kivaa puuhaa, mutta kaikki touhuaminen vie veronsa jaksamisesta. Viime päivät ovat olleet menemistä, tulemista ja aikatauluttamista, mutta onneksi tartuin mahdollisuuteen pieneen omaan hemmotteluhetkeen ja kävin viime tortstaina Jurliquen tarjoamassa kasvohoidossa kiireisen päivän päätteeksi.

 

Sarah Paz on onnistunut loihtimaan uskomattoman seesteisen ja nautinollisen tunnelman Eerikinkadulla sijaitsevaan hoitolaansa. Pyrähdin sisään kiireiseltä kadulta pimeänä iltapäivänä ja kauniit värit, tuoksut ja pehmeä valo valtasivat minut heti suloiseen tunnelmaansa. Paikka on kuin pieni trooppinen paratiisi keskellä Helsinkiä.

Sarah on itsekin kuin aurinko. Kaunis ja energinen Sarah on valmistunut Brasiliassa kauneushoidon ja ihoterapian ammattilaiseksi ja kehittänyt kansainvälistä ammattitaitoaan Euroopassa. Paikka on kaukana kliinisestä perinteisestä kauneushoitolasta, ja ennemminkin persoonallinen hyvän olon, rentoutumisen, kauneushoitojen ja hierontojen pieni keskus.

 

Usein kaukomaiden lomilla pyrin käymään erilaisissa hieronnoissa ja hyvänolon hoidoissa ja mieluiten aina hyödyntämään paikallista osaamista, joka on usein kuulunut satoja vuosia maan terveys- ja hyvinvointikulttuuriin. Lomilla saa usein sykähdyksen tsempata oman hyvinvoinninkin eteen taas pikkuisen enemmän. Nyt sain hyvän muistutuksen siitä, ettei tarvitse lähteä kauas hakemaan onnistunutta rentoutumishetkeä. Torstainen oli yksi rentouttamista kasvohoidoistani ikinä – ja vielä omassa kotikaupungissani.
Tunnelman ja hoitajan ammattitaidon lisäksi suuri merkitys on tuotteiden laadulla ja koostumuksella. Olen syksyn aikana kokeillut kotonakin Jurliquen australialaista puhtaista luonnon raaka-aineista valmistettua kosmetiikaa ja ollut mm. tehokkaisiin puhdistusaineisiin ja öljyihin todella tyytyväinen. Jurliquen luonnonmkaisuudesta ja alkuperästä kerroin jo aiemmassa postauksessa täällä.
Ensimmäinen hoitolakokemukseni Jurliquen tuotteilla ylitti silti odotukseni. Iho kiittää tehokkuudesta ja laadusta ja mieli uskomattoman miellyttävistä tuoksuista ja eteerisistä öljyistä.

 

Nyt ihoni saikin kunnon joulsiivouksen Jurliquen ihanan maahantuojan Maria Norrmanin käsissä. En varmaan koskaan aikaisemmin ole kokenut niin tehokasta rentoutumista missään hoitolassa  ja ihokin oli kuin pidemmän ja tehokkaamman hoitojakson jäljiltä. Kaiken perusta on kunnon kotihoitotuotteet ja Jurliquella on niitä laaja valikoima kaikkiin tarpeisiin.
 Kiitos Marialle ja Sarahille hoitolakokemuksestani. Seuraavaksi lukijoillekin on tarjolla Jurlique-yllätystä jouluviikon kunniaksi.
*Yhteistyössä Jurlique

 

Kommentit (2)
  1. Hei! Ihana postaus ja niin houkuttelevan näköinen hemmottelukeskus!!

  2. Hei! Muistin postauksesi ja kävin tutustumassa Sarahin hoitolaan. Ihanaa oli, niin rentouttavaa ja todella laadukkaat tuotteet!! Kiitos vinkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *