Joogan Aurinkotervehdys eri tavoin (opetusvideo)

 

Joogan Aurinkotervehdys eri tavoin
Joinain joogakertoina tuntuu hyvältä tehdä enemmän lämmittelyä eli aurinkotervehdyksiä. Tänään oli sellainen aamu ja kaivoin esille Youtubesta joogaopettajamme Gaben videon, jossa hän ohjaa läpi ja selostaa pari eri tyylistä aurinkotervehdyssarjaa. Selostus on selkeää eli saman voi hyvin tehdä itse.

 

 

Tästä videosta on siinäkin mielessä hyötyä, että joogaohjaajilla on omat tyylinsä toteuttaa Auringotervehdystä ja tunneilla pääsee paljon helpommalla, kun on jo etukäteen tutustunut variaatioihin. Silloin voi keskittyä tekemiseen mallin katsomisen sijasta.
Gaben tyyli muutenkin on selostaa liikkeet, eikä aina näyttää niiden mallia tunneilla. Alussa Thaimaan joogaretriitillä se tuntui hankalalta, koska oli niin tottunut mallista katsomiseen yleisesto joogatunneilla. Pian, kun tottui kuuntelemaan ja luottamaan itseensä ja omiin liikkeisiinsä, saikin tunneista paljon enemmän irti.
Videolla Gabe myös selostaa Aurinkotervehdyksen tarkoituksen, miksi sitä yleensä tehdään vuodesta ja vuosituhannesta toiseen:

video by Gabeyoga

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *