Jooga- tai jumppasali helposti omaan olkkariin

USEIMPIEN olkkarista löytyy sohva ja sen edessä matto ja sohvapöytä. Se on yleensä myös olohuoneen sydän. Sohvan edessä olisi avoin vapaa tila, mutta edessä on aina se pöytä… joka on myös kiva olla olemassa lehtiä, kynttiöitä ja teekuppeja varten.
Olen usein joogannut makuuhuoneessa, mutta syksyllä aloin kaivata olkkariin omaa joogatilaa. Siellä on hyvä akustiikka ja äänentoisto joogamusiikille ja valoisa ja rauhallinen tunnelma. Pienet  Ikeasta hankitut renkaat mummolan perunalaatikosta tehtyyn sohvapöytään ratkaisivat asian. Pöydän rullaa helposti sivuun, jolloin juuri sopivan pehmeä matto jää vapaaseen käyttöön pieneksi henkilökohtaiseksi joogasalikseni. 
Siinä ovat tällä viikolla alkaneet monet aamut joogalla. Kun ”joogapaikka on valmiina”, tulee sitä hyödynnettyäkin helpommin. Ihan parasta: nyt sohvapöytä muistuttaa minua liikkumaan!! Iltaisinkin olen muistanut rullata pöydän taas sivuun ja saanut itseni innostettua pieneen lihaskuntotreeniin. Sen rentoutus onkin sujunut luontevasti miehen ja puolen tunnin sarjajakson parissa tai kirjaa lueskellessa. 
Parasta kotona joogaamisessa on, että matkoihin ei kulu aikaa ja sopivan hetken voi järjestää juuri silloin, kun parhaiten sopii. Ajatuksissani on ollut muutaman viikon nostaa ja monipuolistaa oman joogani haastetasoa. Ihan yksin se on osoittautunut yllättävän hankalaksi. Siksi sain juuri tilattua superinnostavan nettikurssin – eli ehkä uudesta vielä tyytyväisemmästä joogaminästä kuullaan pian blogissakin ; )
Vinkvink sisustus- ja kalustesuunnittelijoille; Rullaavat huoekalut helpottaisivat elämää huomattavasti. Sängyn, lipaston, kaappien ja sivupöytien helppo siirtely toisi ihan uudenlaista joustavuutta ja muunneltavuutta kotioloihin. Pienellä suunnittelulla renkaat voisi upottaa kalusteen rakenteihin näkymättömiksi, mutta isoksi toiminnallisuuden lisäksi. 
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *