Inspiroiva kirjauutuus: Yoga Girl Löydä tasapaino ja elä täyttä elämää

Inspiroiva kirjauutuus: Yoga Girl Löydä tasapaino ja elä täyttä elämää

kollaasi-3quacamole-2kasillaseisontaRachel Brathen on ruotsalaislähtöinen, nykyään paratiisisaarella elävä, somessa suopersuosion kerännyt joogi. Kuulostaa joltain täysin tavoittamattomalta unelmaelämäntyyliltä, josta saa hyvää mieltä omaan pimeään talveen täällä maailman pohjoiskolkalla. Kuvat ovat todellakin unelmamaisemista, täynnä aurinkoa, energiaa ja iloa, valkoista hiekkaa, turkoosia merta ja purppuranpunaisia auringonlaskuja. Silti kirjassa on paljon helposti omaksuttavia juttuja, sellaista joihin voi samaistua ja joista saa todellakin inspiraatiota, ajattelun aihetta ja konkreettisia vinkkejä omaan elämään.

Rachelin elämä ei ole ollut aina paratiisisaarella joogaamista, vaan hänkään ei ole välttynyt suurilta suruilta ja haasteilta. Tie tämän päivän tasapainoiseen elämään on ollut rankka ja ehkä siksi kirjasta huokuu inhimillinen todellisuus, elämän selkeät opit ja omat kokemukset. Aitous tekee osaltaan kirjasta niin kiinnostavan, että ainakin minut se tempaisi mukaansa heti alusta alkaen. Se on myös täynnä käytännön asioita, joilla voi vaikuttaa omaan elämänlaatuun joka päivä. Se kertoo joogan merityksestä ja hyödyistä ja opettaa hyviä liikkeitä kuva kuvalta. Siinä tehdään terveellistä ruokaa – juuri sellaista, joista ainakin minä pidän. Eli jos pidät blogini resepteistä, innostuisit niistä varmasti kirjankin ruokaideoista.

Kirjassa ajatellaan myös syvällisemmin. Siinä mietitään monia jokaista koskettavia asioia, kuten itsensä hyväksymistä ja rakastamista, yleensä elämän ihmeellisyyttä ja mahdollisuuksien näkemistä.

Ihana kirja, täynnä aurinkoa, energiaa ja voimaannuttavia ajatuksia. Olen iloinen, että pyysin siitä arvostelukappaleen blogiin. Suosittelen sitä lämpimästi jokaiselle aihepiiristä kiinnostuneelle – tai vaikka joululahjavinkiksi hyvälle ystävälle. Lueskelen paljon joogakirjoja, etenkin uutuuksia ja niissä, kuten kaikissa kirjoissa, on paljon eroja. Yoga Girl on heittämällä paras aikoihin lukemani joogakirja kiinnostavuudessaan, kauneudessaan, realistisuudessaan ja aitoudessaan.

Yoga Girl Löydä tasapaino ja elä täyttä elämää

Rachel Brathen

Kustantaja: Aten

*Kirja saatu arvostelukappaleeksi blogiin

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *