Ikea tunnelmoi uudella alppimajakokoelmalla

Tänään on syksyinen, harmaa ja sateinen päivä eli täydellinen hetki fiilistellä kuvilla Ikean  tämän vuoden alppimajakokoelmasta, joka julkaistaan ensi viikolla Keski-Euroopassa. Kuvien miljööt ovat paksuista käsinveistetyistä hirsistä tehdyissä Sveitin alppikylien mökeissä ja hulppeissa luontomaisemissa, joista voi melkein haistaa ja tuntea metsän raikkaan ilman. Sisään Ikea luo viihtyisiä sisustuksia vaaleilla pehmeillä väreillä ja materiaaleilla, tunelmallisilla kynttilöillä, lyhdyillä, pehmeillä vilteillä ja huovilla sekä teemaan sopivilla printeillä. Voisin mielelläni nyt käpertyä tuonne metsämajaan valkoisten lakanoiden väliin, painaa pääni keinoturkistyynylle, avata hyvän kirjan ja siemailla teetä teemaan sopivasta mukista, torkahdellen aina kun siltä tuntuu.

Arkiviikko on hyvässä vauhdissa eikä ole mahdollisuuksia lähteä mökille syystunnelmiin. Mikään ei kuitenkaan estä ottamasta vaikutteita näistä ihanista syksyn kontrastisista tunnelmakuvista. Taidankin tehdä taas reippaan metsälenkin koiran kanssa heti työpäivän jälkeen ennen pimeää ja rauhoittaa illan hyvälle syysruualle ja kotoilulle kynttilöiden ja kirjan ääressä vilttiin kääriytyneenä.

Valitsin tähän kokoelman Ikea limited challet 2013 collectionin kuvista omiin tunnelmointihetkiini sopivimpia, toivottavasti sinäkin nautit niistä. Syystunnelmia sateiselle päivälle!

ikea-Chalet-Collection-bedroom-2013

ikea-Chalet-Collection-themeProducts-2013ikea-Chalet-Collection-mugs-2013

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *