Icy Choco Cream – paras herkku kesähelteille
Kaupallinen yhteistyö: Verso Food Oy
Tiedättekö tunteen, kun kuumana kesäpäivänä auringossa lököillessä tekee mieli jotakin tosi raikasta herkkua? Itse se on tuttua. Yleensä silloin juuri iskee hedelmähimo, mutta välillä tekee mieli jotakin niin sanotusti oikeaa herkkua. Silloin juuri Icy Choco Cream on ihan parasta. Super helppo herkku on älyttömän herkullinen, mutta myös terveellinen ja raikas. Jäiset banaanit ja mantelimaito tekevät herkusta jäätelömäistä.
Pakkasessa voi pitää aina hätävarana muutamaa banaania ja jääpalamuotillista mantelimaitoa. Ulkoilusta voi ottaa välillä pienen tauon ja sekoittaa helposti blenderissä tällaisen herkun. Nam! Päälle voi oman maun mukaan ripotella herkkuja. Omat vakkariherkut ovat Härkäpapu-granola, cashew-voi, kookoshiutaleet sekä keksin muruset. Marjat ja hedelmät ovat myös aina varma valinta.
Icy Choco Cream
Ainekset (4 annosta)
- 4
- Jäistä banaania
- 2 rkl
- Tummaa kaakaojauhetta
- 1 dl
- Härkäpapu-granolaa
- 1 dl
- Jäistä mantelimaitoa (Mantelimaitoa voi pitää aina pakastimessa jääpalamuoteissa smoothieitea ja muita herkkuja varten)
- 2 tippaa
- Vaniljauutetta
- 2 rkl
- Kookossokeria
- 2 rkl
- Cashew- tai maapähkinävoita
- Päälle
- 1 dl
- Härkäpapu-granolaa
- 2 rkl
- Kookoshiutaleita
- 2
- Keksiä
- 1 rkl
- Cashew- tai maapähkinävoita
Tee näin:
- Sekoita blenderissä jäiset banaanit, mantelimaito, Härkäpapu-granola, kookossokeri, kaakaojauhe, cashew- tai maapähkinävoi sekä vaniljauute tasaiseksi massaksi.
- Jaa neljään kulhoon
- Herkun voi koristella oman maun mukaan, mutta tässä omat lempparini: paljon herkullista Härkäpapu-granolaa, kookoshiutaleita, pieni nokare cashewvoita sekä keksejä murusteltuna, kuten näitä ihania minttuisia suklaakeksejä, granolaisia keksejä suklaahippusilla tai raakasuklaaleivoksia.
- Nauti jäisenä <3