Hotel breakfasts – love or hate them?

Nyt pulautan uunista ulos viimeisen arkiston kätköistä keräämäni Kreetan postauksen. Loput kuvat ja stoorit leppoisalta Hanian seudun matkaltamme, jonka tein tyttären ja hänen ystävänsä kanssa viime kesänä, löydät täältä
Hotelliaamiaiset jakavat mielipiteitä. Ne koetaan joko ylellisiksi ja miellyttäviksi tai vaälttämättömäksi pahaksi. Moni valitsee mieluummin kahvikupin ja croisantin ihmisvilinässä. Itse kuulun siihen ryhmään, joka nauttii täysin siemauksin siitä, kun lomalla nälkäisenä voi mennä valmiiseen puffaan ja lastata lautasille kunnon brunssin, jolla pärjää hyvin vaikka myöhäiseen iltapäivään asti. 

Kotona minulle riittää arkiaamuisin smoothie, mutta lomapäivät kuluvat uusissa seikkailuissa, ulkoilmassa, uidessa, kävellessä ja usein urheillessakin. Aamiaisaikakin on totuttua myöhisempi. Lämpimässä ilmastossa suolaisen aamaisen nauttiminen rauhassa varjon alla on minusta paras aloitus päivälle. 
Koska mielelläni vältän nopeita hiilareita (valkoisia jauhoja ja sokereita), pidän erityisesti noutopöytäaamiaisista, joista on helppo kerätä proteiinit, vihannekset ja hedelmät oman maun mukaan. Paikalliset hedelmät ovat usein sympaattisen muhkuraisia, juuri puusta poimitun oloisia, ja maistuvatkin ihan auringossa kypsyneille ; )
Nämä aamiaiskuvat ovat hotellistamme Creta Palmista. Myös hotellista löytyy lisää infoa aikaisemmista matkan postauksista.

Kommentit (3)
  1. Jerry / Pako Arjesta
    25.3.2016, 23:04

    Ehdottomasti pisteet hotelliaamiaisille! En voi käsittää, miten kaikki eivät ole samaa mieltä x). Meille juuri aamiainen on yksi niistä tärkeimmistä asioista hotellissa. En yleensä tykkää buffeteista, mutta jos väkeä ei ole liikaa, ne ovat kivoja :). Parhaimpia ovat eksklusiivisten loungejen tarjoamat aamiaiset, jonne eivät pääse kuin tietyn tason asiakkaat, jolloin porukkaakin on vähemmän.

  2. sarsa/pohjoistuuli puhaltaa
    26.3.2016, 09:41

    Hotelliyö ja Aamiainen kuuluvat ehdottomasti yhteen. Hotelliyö ilman aamiaista on kuin kesä ilman auringon paistetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *