Helppo ja raikas superfoodherkku

Oikeastaan vahingossa syntyi äsken niin hyvä makuyhdistelmä, että päätin tulla jakamaan sen tänne blogiinkin samantien. Tulin pitkältä kävelyltä ja kaipasin jotain nopeaa, raikasta ja mieluiten mahdollisimman ravinnerikasta. 
Lautaselle sekoitin puolet paksua turkkilaista jogurttia ja puolet juoksevampaa luonnonjogurttia ja joukkoon hieman CocoVin Steviaa. Sehän on muuten luomulaatuista jauhettua Stevia-kasvia ja ihan eri juttu kuin steviaa sisältävät makeutusaineet.
Pinnalle ripottelin reilusti kaakaojauhetta ja sen päälle asettelin keon puoliksi sulaneita pakastemustikoita – ja voi namskis, miten ihana makuyhdistelmä näistä tosiaan syntyi. Voittaa mennen tullen minkä tahansa jätskiannoksen ja hyvää mieltä lisää tietysti, kun tietää saavansa reilun annoksen vastustuskykyä, antioksidantteja, vitamiineja ja kaikkea muuta hyvää ; ) Reipasta syksyisen viikon jatkoa!
VHH herkkujälkkäri tai välipala superfoodeista
1 dl turkkilaista jogurttia
1 dl luonnonjogurttia
hyppysellinen steviaa
2 rkl raakakaakaojauhetta
1 dl pakastemustikoita
Kommentit (3)
  1. Kiitto vinkistä! Kokeilin heti ja oli tosi nannaa, kelpasi myös lapsille. Lisäsin mukaan pakastevadelmia ja toimivat hyvin.

  2. Hei! Kiva idea, suosikkimakuni suklaa ja mustikka vähän uudessa muodossa. Ja vaikuttaa juuri sopivan helpolta syysiltoihin. Kiitos. t. Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *