Helpot kesäkurpitsat kanalla, mozzarellalla ja kasviksilla

KESÄKURPITSOJA täyttelin tällä kertaa broilerin jauhelihalla ja kasviksilla. Sanotaan, että nälkä on paras kokki ja ulkoilmassahan kaikki maistuu hyvältä. Mutta on tietysti kiva valmistaa näitä helppojakin mökkiruokia, kun tästäkin tuli ylistävät palautteet ; )
  • Kaivelin lusikalla kesäkurpitsojen sisuksia saadakseni niistä venemäiset.
  • Lurauttelin ja levittelin niille reilusti oliiviöljyä, hieman suolaa ja pippuria ja laitoin 200 asteiseen uuniin noin 10 minuutiksi.
  • Samalla ruskistin öljyssä sipulia ja broilerin jauhelihan sekä pilkkomani kesäkurpitsoista tulleet sisuspalat ja maustoin seoksen suolalla ja pippurilla myllyistä.
  • Otin veneet uunista ja täytin ne jauheliha-kesäkurpitsa-sipulisekoituksella.
  • Takaisin uuniin noin 10 minutiksi
  • Pilkoin reilusti tomaatteja ja kevätsipulia ja yrttejä sekä mozzarellaa ja juustoraastetta.
  • Veneet taas uunista ja tomaattilohkot,  ja juustot sekä kevätsipulit, timjamit, ja rosmariinit pinnalle.
  • Takaisin uuniin vielä noin 10 minuutiksi. Kokeile, että veneet ovat pehmenneet tarpeeksi. Liian löysiksi niiden ei tarvitsekaan kypsyä.
  • Koristele vieä annokset vihreällä, vaikka herneenversoilla tai ruccolalla.

 

 

Puhtaanapitolaitos odottelee jo pöydän alle tipahtelevia makupaloja <3

 

 

 

 


VHH Broilerilla täytetyt kesäkurpitsat kolmelle:
Oliiviöljyä
suolaa ja pippuria (myllyt) sekä muita mausteita maun mukaan
3 pienehköä kesäkurpitsaa
3 sipulia
1 pkt broilerin jauhelihaa
5 tomaattia
1 mozzarella
n. 150 g juustoraastetta
2 kevätsipulia
yrttejä, kuten timjamia ja rosmamriinia
Ohjeet ylhäällä kuvien yhteydessä


Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *