Hedelmiä kakkuna ja meriulkoilua

Ihanan kesäistä keskiviikkoa! Välipalaideana nopea pelkistä luontoäidin tuotteista koottu ”kakku”. Kesän suosikkiherkkuni vesimeloni sai päälleen kiwi-hedelmän siivut ja kun ”kakkupalasta” haukkaa kerralla, saa myös uudenlaisen hedelmämaun ; )
Vaikka päivät ovat menneet tällä viikolla toimistolla sisätiloissa istuskellen, piristää aurinkoinen ilma mieltä kummasti ja antaa lisäenergiaa syksyyn. Kun illat ovat pitkiä ja valoisia, jää aikaa ulkoilusta nauttimiseen. 
Mekin saimme miehen kanssa spurtattua keväällä hyvin alkanut juoksulenkkeily uudelleen käyntiin. Vaikka alku on varovaista, on olo heti kuin ”kunnon ihmisellä”.  Juoksu on aina tuonut minulle niin paljon hyvää oloa, että vaikka juoksukunnon palaamiseen meneekin jonkin aikaa, olen jo tosi innostunut tästäkin vaiheesta. 

Suuri rakkautemme ja suosikkikohteemme ulkoilulle on meri. Tässä muutamia kuvia Uutelan auinkoisesta iltapäiväulkoilusta. Ajoimme sinne muutamaksi tunniksi ulkoilemaan ja olo oli kuin etelässä. 

Aurinkolahden hiekkarannalla on hauskoja pukukoppeja ja viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joiden terasseilla ihmiset paistattelivat aurinkoisessa iltapäivässä katsellen upeaa saaristomaisemaa. Alueella on myös ulkoilmakuntosaleja, pelikenttejä, upeita veneitä laitureissa ja vaikka mitä tehtävää ja katseltavaa.
Hiekkarannan toisessa päässä Uutelaan päin mentäessä on viehättävä Kampela-niminen satamaravintola, jossa viime joulukuussa söimme erinomaiset lohikeitot. Viereiseen pieneen siltaan oli joku pariskunta aloittanut maailmalta tännekin levinneen romanttisen tavan; kaiteen verkossa keikkui ensimmäinen lukko kihlaparin nimillä ja päivämäärällä kaiverrettuna ; ) Tästä tulikin mieleeni, että voisin tehdä vielä pari Pariisin postausta arkistoon jääneistä kuvista.
Rannan päästä lähtevässä niemessä, Uutelassa on upeat ulkoilumaastot ja luontopolut. Sinne voi suunnata eväiden kanssa ja hyödyntää grillauspaikkaa polun varrella. Ihailtavana on upeita rantakallioita ja suojaisia pieniä hiekkarantoja, kaunista luonnonsuojelualueen metsää ja hyvinhoidettuja puutarhapalstoja. Ehdottomasti kiva ja käymisen arvoinen ulkoilukohde vaikka aurinkoiseksi illaksi tai viikonlopuksi ; )

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *