DIY-neuletakkiin vauhtia talven tultua

Kivaa pakkaspuuhastelua ulkolenkin jälkeen on lämpimän villatakin neulominen. Tämä tekele on odotellut sivussa jo aika pitkään, mutt nyt innostuin taas edistämään sitä talvikelien saavuttua.

Olen täällä blogissa pitänyt reilun viikon ryhtipäiväkirjaa, joka sisältää VHH-syömistä ja unipäiväkirjan, kun sekä unirytmi että syöminen pääsivät vähän repsahtamaan joululomalla. Nyt nautin kuitenkin täysillä taas hyvästä ruokavaliosta ja reippaasta talviliikunnasta ja unikin on jo palailemassa normaaliksi (hei, nythän on taas täysikuu tuloillaan, ja sitä ei lasketa!). Koska ryhtäri alkoi jo toistaa itsään, ajattelin kirjata sitä tiivistettynä loppukuun vaikkapa viikon jaksoissa ja postata aiheesta siis enemmänkin yhteenvetoja kuin jokapäiväistä  toistelua.

Olen aika ihastuksissani edelleen kuumaan glögiin ja sitä onkin mennyt – sokerittomana versiona 🙂 ainakin mukillinen joka ilta tälläkin viikolla teen korvaajana. 

Olen alkanut pitää tosi paljon maanantai-illoista. Silloin ei tarvitse yrittää liikaa, vaan voi palkita itsensä viikon ensimmäisestä työpäivästä nautiskelemalla. Nyt on sauna lämpenemässä ja sen jälkeen voikin jo laittaa pään tyynyyn.
Neuletakin lanka on ihanaa luonnonvalkoista Drops Symphonya. Koostumus on miellyttävän pehmeää. Lankaosa on kestävää ja lämmittävää villaa,  mutta pörheys tulee pehmeästä tekokuidusta, jonka johdosta neule ei kutita herkkäihoistakaan. Luonnonvalkoinen sävy on juuri sellainen, josta pidän, oikeastaan kylmä harmaaseen vivahtava. Jättikokoiset nro 15 puikot tekevät neuleesta harvaa ja kevyttä. 
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *