Cosy inspirations in Zara Home on Champs Elysees

Minusta matkoilla(kin) on hauska poiketa sisustusliikkeissä – ja erityisesti sellaisissa, joita ei ole Suomessa. Champs Elyseen Zara Home siis imaisi minut heti sisäänsä kotoisalla ja lämpöisenllä tunnelmallaan.
Pariisin kuuluisin ostoskatu ympäristöineen on täynnä ylellisiä luksusliikkeitä ja niistä Zara Home erottuu piristävästi. Liike on suuri ja sisällä on kaikenlaista, mitä voisin mielelläni laittaa omaankin kotiini. Kauniita esineitä ja yksityiskohtia maanläheisissä sävyissä. Paljon klassisia esineitä, joissa kuitenkin oli joku kiva juju, niin kuin tässä selkeässä lasilyhdyssä täydellisen sävyinen nahkanauha.
Kauden läpimän vaaleat ja rauhalliset värit olivat minusta todella kauniita, samoin materiaalit. Pehmeyden rakastajana tykästyin turkis- ja neulepintatyynyihin, pitsisiin aamutossuihin ja juuri tarpeeksi vähän rimpsuaviin pellavaisiin sisustustyynyihin. Aika kaunis coctail maalaisromantiikkaa ja klassista urbaania tyyliä sekoitettuna sulassa sovussa. 

Heleä terra yhdistettynä ripaukseen sinistä ja raikasta valkoista toimii hyvin.  Rosoisiin tekstiilit ja astiat olivat myös mieleeni. Ihanan rento, melkein safarityylinen ja mietitty kokonaisuus toimisi monessa tilaisuudessa.

Klassisen hopeisen maapallon voisin myös ottaa olkkariini, samoin kasan pehmeitä vilttejä odottamaan syysiltoja. Olisin voinut haalia vaikka mitä mukaani, mutta matkalaukkuni paino asetti tylysti rajoja ollessaan jo tullessa 23.0 kg eli grammalleen sallittu maksimipaino.

Täällä blogissakin on välillä vilahtanut ihastukseni ”meren muovaamaan designiin”. Yksi lempijutujani ulkosaaressa on keräillä jäiden ja myrskyjen rantaan tuomia aarteita. Samaa tyyliä oli nyt päässyt Zara Homenkin valimoimaan ; )
Tässä liikkeessä kannattaa poiketa, valikoima vaihtuu usein ja liike pursuaa kaikkea ihanan inspiroivaa kotiin. Toivottavasti saadaan Zara Home pian Suomeenkin.

Kurkkaa muut Pariisin postaukset täällä. Ja edellisen reissun eli Prahan postaukset täällä
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *