Blogin ja blogiyhteisön ilahduttavaa menestystä (Kiitos!!)

VIIME keväänä tein postauksen Blogiringin hyvinvointikategoriaan. Siinä kerroin, että blogini pääsi mukaan Blogirinkiin. Blogini oli niin ruokapainotteinen, että olin (iloisesti) yllättynyt, että se valittiin hyvinvointi-kategoriaan. Tosin hyvinvointi on aina ollut suuri intohimoni ja lähellä sydäntäni myös ruoanvalmistuksessa, että ihan oikeaan paikkaanhan sitä päästiin <3
Blogirinki on Suomen ensimmäinen ja edelleenkin johtava itsenäisten blogien media. Kesän herkullisimmat bileet by Blogirinki -postauksessa päästin vähän enemmän tutustumaan Blogiringiin toimiston innostuneeseen jengiin ja muihin bloggaajiinkin. Blogiringin perustajat ovat itsekin innostuneita bloggaajia, mikä näkyy erityisesti rennossa ja luovassa toiminnassa, bloggaajien tukemisessa ja hyvässä yhteishengessä.
Niin kuin yleensäkin elämässä, blogienkin tekemisessä myös menestys syntyy hyvästä fiiliksestä. Blogien kävijämääriä seurataan erilaisilla menetelmillä. Blogimedioiden ja yhteisöjen virallinen mittaustaho on TNS Metrix, jota ylläpitää TNS Gallup, jonka moni tuntee sen entisestä nimestään, Suomen Gallupista. Blogirinkikin liittyi TNS Metrixiin syksyllä. Vaikka muutama blogikin vielä puuttuu mittaustuloksista, hyppäsi Blogirinki suoraan koko mitattavan listan Blogikategorian kakkoseksi eli maan toiseksi suurimmaksi blogimediaksi!  
Jos et ole jo tutustunut tarkemmin Blogiringin muihin blogeihin ja yhteisiin sivuihin, kannattaa käydä kurkkaamassa. Sivuilla voi:

Bloggaajat seuraavat itse myös omien blogiensa liikennettä. Tarkin kaikkien bloggaajien käytössä oleva menetelmä on Google Analytics, josta näkee eri mittarein yksittäisten blogien liikenteen. Sitä seurataan myös Blogiringissä, josta me bloggaajat saamme ajankohtaisen kuvan omastakin blogista osana koko mediaa. Viime viikolla Blogirinki julkaisi jokaisen neljän kategorian Top 5 listat. Hyvinvointikategorian TOP 5 blogeihin hyppäsi myös inspirations!! 
Ja ihan oikeasti, sijathan jaetaan lukijamäärien perusteella eli paikan nappasivat blogin lukijat, siis te. Suuri kiitos siitä!! Erityisen ilahduttavalta se tuntuu vielä näin nuoren blogin, joukon kuopuksen, kirjoittajalle. Tässä Blogiringin hyvinvointi- kuten muistakin  kategroioista löytyy pitkän linjan helmiä, taitavia bloggaajia, joista monet ovat bloganneet vuosia, tehneet kirjoja, TV:tä, koulutuksia  yms. 
Vaikka tällainen hieno tunnustus ilahduttaakin, bloggaaminen ei ole kilpailulaji, vaan antaa jokaiselle mahdollisuuden kehittää itseään kuvaajana, kirjoittajana ja median tekijänä. Ja sen kaiken mahdollistavat lukijat. Iso hali ja kiitos vielä kerran! Toivottavasti jatkamme matkaamme yhdessä jatkossakin <3

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *