Beauty Beaivin avajaisissa – tyylikäs ja suloinen kauneushoitola Kampissa

Beauty Beaivin avajaisissa

Beauty Beaivi

Olimme eilen uuden kauneushoitolan Beauty Beaivin avajaisissa. Maarit Magga on avannut tyylikkään ja suloisen liikkeen Kamppiin. Malminkatu 36:ssa sijaitseva kauneushoitola tarjoaa monipuolisia tuotteita ja palveluita. Hoitolan nimi Beauty Beaivi kertoo Maaritin saamelaisista juurista ja nimen merkitys tarkoittaa päivää tai aurinkoa. Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsenenä Maarit tarjoaa laadukkaita ja ammattimaisia palveluita.

Maarit Magga

Kauneushoitola

Beauty Beaivissa luonnonmukaisuus on isossa roolissa, ja tuotteet valikoidaan tarkasti ekologisuus huomioiden. Palvelu on ensiluokkaista ja hoitolassa palvellaankin vain yhtä asiakasta kerrallaan, mikä takaa rentouttavan ja rauhallisen oman hetken ja parhaan mahdollisen avun ja huomion.

Avajaisissa pääsimme kokeilemaan WishPro kasvohoitoa. Hoito sopii jokaiselle ihotyypille ja on ratkaisu eri iho-ongelmiin aknesta kuivaan sekä ikääntyvään ihoon. Tekniikka perustuu magneettisiin pulsseihin, mikrovirtaan ja valoterapiaan. Näiden avulla tehokkaat hoitoaineet imeytyvät ihoon. Hoidot ovat 30 min tai tunnin kestoisia, mutta jo viiden minuutin kokeilu näkyi iholla illalla peilistä katsoessa.

WishPro

WishPro kasvohoito

Intialainen päähieronta

Miten hyvältä hetken intialainen päähieronta voikaan tuntua työpäivän jälkeen? Avajaisissa pääsimme rentoutumaan hetken Mari Lappalaisen hieronnassa. Todella taitava hieroja työskentelee ekokampaamo Evergreenissä, jonne hänelle voi varata ajan intialaiseen päähierontaan (sis. pesu ja föönaus). Kannattaa myös tsekata Marin instagram-tili, missä hän myy kauniita itse valmistamiaan koruja. Beauty Beaivin hoitoihin kuuluu 20 minuutin rentouttavat ja stressiä lievittävät hieronnat, jossa voi piipahtaa vaikkapa lounastauolla tai työpäivän jälkeen. Saatavilla on myös vartin rentouttava päähieronta muiden hoitojen yhteydessä.

Lapinniemen Helmi

Avajaisissa saimme kattavan ja hyvän esittelyn karvanpoistosta, mihin Maarit on myös erikoistunut. Beauty Beaivissa karvanpoistoa hoidetaan sokeroinnilla tai valoimpulssihoidolla. Sokeiroinnissa käytössä on kotimaiset luonnonmukaiset Lapinniemen Helmen -tuotteet ja valoimpulssihoitoa varten hoitolassa on käytössä EFB Beauté -laite, jolla voidaan suorittaa pysyvää karvojen poistoa.

Kauneushoitolassa välittyy SKY-kosmetologi Maarit Maggan ammattitaito sekä intohimo työtä kohtaan. Hoitoihin kuuluu WishPro kasvohoidon, hierontojen ja karvanpoiston lisäksi ripsien kestotaivutus ja värjäys, kulmien kestomuotoilu ja värjäys, suihkurusketus sekä ihon valoimpulssihoidot. Tutustu tarjontaan tästä!

Kiitos vielä ihanasti järjestetystä tapahtumasa Do Makersille!

Aperidiiva

kauneus karvanpoisto kampaukset luonnonkosmetiikka
Kommentit (1)
  1. Beauty Beaivi - Kauneushoitolan avajaiset elokuussa
    17.8.2020, 14:35

    […] Inspirations blogissa on myös kattava julkaisu päivästä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *