Arvonta – ylellistä Jurlique -luonnonkosmetiikkaa!

Edellisessä postauksessa hehkutin ihanaa hemmotteluhetkeä Jurlique-kasvohoidossa kesken joulun valmistelukiireiden. Hoidossa Jurliquen maahantuoja, Maria, kehui ihoni kuntoa ; ) Ihoni kiittääkin Jurliquen luonnonkosmetiikkaa tämän syksyn hyvästä kotihoidosta. Perustuotteet päivittäisessä puhdistuksessa ja kosteutuksessa luovat kuitenkin sen tärkeimmän perustan ihonhoidolle.
Jouluviikon kunniaksi haluan yhdessä Jurliquen kanssa arpoa teidän lukijoiden keskuudesta yhdelle onnekkaalle oman ylellisen Jurlique-pakkauksen.
Pakkaus sisätää:
Rose Moisture plus moisturizing cleanserin ihanaan ja tehokkaaseen ihon vaahtomaiseen puhdistukseen. Raaka-ainelista kuulostaa syötävän suloiselta: ruusunmarjaa, vihreää teetä, kurkumaa, piparminttua, laventelia, rosmariinia, salviaa ja taikapähkinää.
Rose water balancing misting, jolla voi sprayata ruusuisen raikastuksen kasvoille vaikka sohvalla lökötellessä tasapainottamaan, pehmentämään ja kosteuttamaan ihoa ja tuomaan rentouttavan fiiliksen viehkolla tuoksullaan. Valmistukseen käytetyt rohtosalkoruusu ja aloe vera rauhoittavat ja viilentävät ihoa ja greipinsiemen antaa antioksidanttisuojan. 
Rose moisture plus day creaming, ihon tehokkaaseen kosteutukseen. Täyteläinen kosteusvoide kosteuttaa ja antaa iholle antioksidanttisuojan ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Raaka-aineina on käytetty vihreää teetä, rypäleen siemeniä, ruusunmarjan ja soijaproteiinin uutteita sekä ruusunmarja-, avokado-, saflori ja macadamiöljyjä. 
Pakkauksen voit myös tilata täältä, tarjoushintaan 65 eur. 

Jurliquen lupaukset voivat kuulostaa kosmetiikkamaailmassa yleisiltä, mutta oma kokemukseni tältä syksyltä kertoo, että puhdas ja tehokas luonnonkosmetiikka, joka on tehty hyvistä raaka-aineista, on erityisen miellyttävä, riittoisaa ja tehokasta. Tuoksu ei ole liian voimakas, vaan juuri hienostuneen mieto ja aito rentouttamaan ja tuomaan hyvää oloa. 
Jurlique on Australian ykköskosmetiikkabrändi. Sen kaikki toiminta myös kauniista pakkauksista kuljetuksiin on kestävän kehityksen mukaista. Laadukkaat luonnonraaka-aineet tulevat Jurliquen omilta luomuviljelytiloilta eteläisestä Australiasta. Raikkaita kuvia sieltä ja lisää tietoa postasin jo aiemmin täällä
Arvon yhdelle lukijalle joulumieltä tämän ruusuisen pakkauksen merkeissä. 

Arvonta on voimassa  Joulun ajan ja päättyy loppiaisena 6.1. 2015 klo 24.00
Jos haluat osallistua arvontaan, jätä tämän postauksen alla olevaan kommenttilinkkiin nimesi tai nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi helpottamaan tavoittamistasi.

Ruusuista alkuviikkoa ja joulun odottelua!

Kommentit (62)
  1. Teija Hämäläinen
    22.12.2014, 19:20

    Mukana ihanan ylellisessä arvonnassa.
    Jos en voita settiä,aion sen ehdottomasti tilata kokeiltavaksi.
    hamalainentm@gmail.com

  2. Mukana ollaan, olisipa ihana joululahja! tainattt@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *