Aloevera -shotit sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen ja terveyteen

Ihastuin jo muutama viikko sitten Aloeverasta ja limestä sekoitettuun pieneen juomaan maistaessani sitä kauppakeskuksen Jungle Barissa. Maku oli miellyttävän raikas, niin kuin on pelkän CocoVin Aloevera-juomankin. 
Alovera onkin osoittautunut tähän mennessä ehkä kaikista CocoVin tuotteista minun ja koko perheemme suosikiksi. Aamuisin ennen aamiaista kaikki meillä ovat siemaisseet Aloeveraa limen tai appelsiinin kanssa koulun alusta asti eli reilun parin viikon ajan. 
Enpä tiedä, voidaanko siitä kiittää Aloeveraa(kin), mutta tuntuu, että flunssan jyllätessä ympäristössä, olemme säilyneet terveinä (puun koputusta). Ja kun Aloveran tiedetään olevan maailman vanhimpia sekä terveyden että kauneuden ylläpitäjiä, niin ihan tuntuu siltä, että ihokin on hehkeytynyt. Vaikutusta tuntuu olevan myös teinineidin ihon puhtauteen ja kuulauteen. Eli osaksi uskon asia tämä Kleopatramainen olo varmasti on, mutta väliläkö sillä ; ) mielestähän se isosti lähteekin, terveys ja niin sisäinen kuin ulkoinenkin hehku. Silloin kun olo on nuutunut ja väsähtänyt, se myöskin näkyy – ja päinvastoin.
Limetti itsessään on jo puhdistava ja emäksisöivä hedelmä, mikä auttaa kehon happo-emästasapainoon, jota horjuttaa juuri väsynys, stressi ja sairastaminen. Lisäksi Aloeveran ja limetin liitto on koostunukseltaan, väriltään ja maultaa niin kuulaan raikas, että näiden sekoitus on ainakin minun lempiyhdistelmäni.

 Helpoimmillaan Aloveran voi siemaista ihan sellaisenaan tai sekoittaa vaikka smoothien tai aamujogurtin sekaan, maku kun on miedon miellyttävä.

Pirteää ja tervettä arkiviikkoa!
Aloe vera on yksi maailman tunnetuimmista rohdoskasveista. Egyptiläiset, roomalaiset, kreikkalaiset, algerialaiset, marokkolaiset, tunisialaiset, arabit, intialaiset ja kiinalaiset raportoivat aloe veran lääkinnällisestä ja kosmeettisesta käytöstä. Historian mukaan Kleopatra kertoi kauneutensa salaisuudeksi aloe verasta valmistetun geelin. Aloe on klassinen kauneusruoka, jota käytetään ympäri maailmaa pääasiassa ulkoisesti – ihonhoitoon ja palovammoihin. Aloen sisältämää geeliä ja kasvista valmistettuja mehuja hyödynnetään myös ruoansulatuselimistön rauhoittamiseen. Mehu sisältää runsaasti mineraaleja, vitamiineja sekä 20 erilaista aminohappoa – yhteensä yli 200 eri fytoravinnetta.
– CocoVin tuotetietoa
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *